Την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού συνεχίζει η εθνική ομάδα μπάσκετ της Σερβίας, που αύριο (21/07) θα αντιμετωπίσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε φιλικό στο Βελιγράδι.
Σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας, οι προπονήσεις των Σέρβων γίνονται με φουλ ρόστερ, καθώς ο Σβέτισλαβ Πέσιτς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ατα φιλικά που θα δώσει απέναντι σε Ιαπωνία (21/7, 21:00) και Ελλάδα.
Οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, οι οποίοι εξαιτίας μικροτραυματισμών δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό κόντρα στις ΗΠΑ, προπονήθηκαν κανονικά.
Σε φουλ ρυθμούς προπονούνται επίσης και οι Νίκολα Γιόβιτς και Ντέγιαν Νταβιντόβατς, οι οποίοι αντιμετώπιζαν τραυματισμούς και παρέμεναν αμφίβολοι.
Θυμίζουμε ότι ο Πέσιτς θα ανακοινώσει τη δωδεκάδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά το ματς με την «επίσημη αγαπημένη».
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η Βαλένθια άντεξε μέχρι το 64' απέναντι στη Ρεάλ, στο Μεστάγια, όχι όμως παραπάνω. Καρέρας (65') και Εμπαπέ (90+1') «λύτρωσαν» τη «βασίλισσα» η οποία νίκησε με 2-0 και πλησίασε ξανά στην κορυφή.
Παρόλα αυτά η Γιουβέντους κινδυνεύει να βρεθεί εκτός τροχιάς εξόδου στο Champions League καθώς η Ρόμα μπορεί να την πιάσει στην τέταρτη θέση. Η «Μεγάλη Κυρία» έχανε 2-0
Ως το τέλος θα δοθεί η φετινή μάχη του τίτλου της Super League, όπως δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.