Παρελθόν από την Εθνική Αγγλίας ο Σάουθγκεϊτ (pic)
Παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Αγγλίας ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ
Τέλος ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ από τον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας. Ο 53χρονος προπονητής παραιτήθηκε από τον πάγκο των «Τριών Λιονταριών», μετά την αποτυχία κατάκτησης του Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας.
Για οκτώ χρόνια και συνολικά 102 αναμετρήσεις βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία της Αγγλίας ο Σάουθγκεϊτ, με δύο συνεχόμενους τελικούς Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων, τους οποίους, ωστόσο, έχασε, με συνέπεια τα «Τρία Λιοντάρια» να παραμείνουν δίχως τίτλο στη συγκεκριμένη διοργάνωση.
Επίσης, με τον Σάουθγκεϊτ στον πάγκο η Αγγλία έφτασε έως τα ημιτελικά του Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία (αποκλεισμός από Κροατία) και τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2022 στο Κατάρ (αποκλεισμός από Γαλλία).
Η σχετική ανακοίνωση της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας στο Instagram:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Τσιτσιπάς: «Είχα ανάγκη αυτό το διάλειμμα, επιστρέφω με διαφορετική ενέργεια»
- Παναθηναϊκός: Παίρνει τον Κοντούρη του Παναιτωλικού
- Νέος τραυματισμός για τον Ίσκο, χάνει το ματς με τον ΠΑΟΚ
- Ο Ταϊρίκ Τζόουνς αρέσει στον Ολυμπιακό – Παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Παρτιζάν οι «ερυθρόλευκοι» (vid)
- «Πρόταση της Γκρέμιο στον Παναθηναϊκό για τον Τετέ»
- Νέο ξέσπασμα του Αντετοκούνμπο: «Είμαι εδώ, μην μου κάνεις αυτή την ερώτηση, είναι ασέβεια…» (vid)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής (28/12): Δράση με Premier League και Κόπα Άφρικα
- Καυγάς στη λήξη του Μπουλς – Μπακς λόγω καρφώματος του Αντετοκούνμπο (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jerry-zhang-1mBXWoGoI-s-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442