Οι Ντάριο Σάριτς και Ίβιτσα Ζούμπατς πρωταγωνίστησαν σε καυγά σε νυχτερινό club της παραλιακής τα ξημερώματα της Δευτέρας (8/7) μετά την ήττα της Κροατίας από την Ελλάδα στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά στο ΣΕΦ.
Μετά τον σάλο που προκλήθηκε στα διεθνή Μέσα, η κροατική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης πήρε θέση τονίζοντας ότι οι δύο Κροάτες διεθνείς βρισκόντουσαν σε άμυνα, αφού πρώτα τους επιτέθηκαν λεκτικά και σωματικά θαμώνες του μαγαζιού.
Μαζί με τους δύο Κροάτες NBAers ήταν και ο συμπατριώτης τους και αμυντικός του Παναθηναϊκού, Τιν Γεντβάι, ο οποίος δεν συμμετείχε στο ξύλο, ωστόσο και εκείνος οδηγήθηκε μαζί με Ζούμπατς και Σάριτς στην έξοδο όπως φαίνεται και από το video.
NBA players Ivica Zubac & Dario Saric were involved in a bar fight near Athens, Greece early this morning (around 5:30 AM local time) — following their game (Team Croatia) against Greece. Much of the confrontation was caught on video. At one point, another man seems to put Saric… pic.twitter.com/Y72trC76Mn
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.