Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από την Φενέρμπαχτσε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, έπειτα από μόλις 1.5 χρόνο παρουσίας στην τουρκική ομάδα.
Ο Έλληνας ομογενής γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο τον Μάρτιο του 2023, αλλά δεν κατάφερε να πείσει τους Τούρκους με την απόδοσή του και έτσι λύθηκε το συμβόλαιό του.
Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ντόρσεϊ μέτρησε 11.2 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ μέσο όρο με 39.1% στα τρίποντα σε 20 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα και 8.7 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ μέσο όρο με 45.4% στα τρίποντα σε 18 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague, φτάνοντας μέχρι το Final Four του Βερολίνου.
Αυτή η εξέλιξη όπως είναι φυσικό ανοίγει τον δρόμο για την επιστροφή του 28χρονου στον Ολυμπιακό, στον οποίο αγωνίστηκε και την σεζόν 2021-22 και έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ της ζωής του όπως ο ίδιος έχει επανειλημμένα τονίσει.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Η Εθνική μας προσπάθησε, είχε ευκαιρίες αλλά το κίνητρο της Παραγουάης και ο τρομερός Ενσίσο αποδείχθηκαν πιο σημαντικά οδηγώντας την σε νίκη (1-0) στο Καραϊσκάκη