Συγχαρητήρια έδωσε ο Βασίλης Κικίλιας στις δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας για τον περιορισμό της φωτιάς στην Κερατέα. Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ανέφερε ότι «120 πυροσβέστες με 38 οχήματα, 4 ομάδες δασοκομάντος και πλήθος εθελοντών πυροσβεστών με υδροφόρα οχήματα κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά.»
Ακόμη, ο υπουργός μέσω ανάρτησης του πρόσθεσε πως «Οι δυνάμεις κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να προστατέψουν σπίτια και ανθρώπινες ζωές σε Εύβοια, Άνδρο, Πελοπόννησο και Έβρο.»
Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Κικίλια χθες το βράδυ:
«Λίγο πριν το τέλος της ημέρας, οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας κέρδισαν άλλη μια σκληρή μάχη. 120 πυροσβέστες με 38 οχήματα, 4 ομάδες δασοκομάντος και πλήθος εθελοντών πυροσβεστών με υδροφόρα οχήματα κατάφεραν μέσα στη νύχτα, και χωρίς να έχουν την πολύτιμη συνδρομή των εναέριων μέσων, να περιορίσουν τη φωτιά στην Κερατέα μέσα σε μόλις 1 ώρα.
Οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας αντιμετώπισαν σήμερα άμεσα 3 ακόμη επικίνδυνες πυρκαγιές στην Αττική, ενώ κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να προστατέψουν σπίτια, ανθρώπινες ζωές και δάση σε Εύβοια, ‘Ανδρο, Πελοπόννησο και Έβρο. Συγχαρητήρια σε όλους!»
Λίγο πριν το τέλος της ημέρας, οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας κέρδισαν άλλη μια σκληρή μάχη. 120 πυροσβέστες με 38 οχήματα, 4 ομάδες δασοκομάντος και πλήθος εθελοντών πυροσβεστών με υδροφόρα οχήματα κατάφεραν μέσα στη νύχτα, και χωρίς να έχουν την πολύτιμη συνδρομή των εναέριων…
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.