Βέλγιο και Σλοβακία αναμετρώνται σε λίγη ώρα (19:00) στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει την πρώτη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου του Euro 2024 και πριν από λίγο, έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες των δύο ομάδων.
Με όλα τα «βαριά» χαρτιά του ο Τεντέσκο, που επιλέγει βασικούς τους Λουκάκου και Ντε Μπρόινε. Από την άλλη ο Καλτσόνα δεν έχει εκπλήξεις στις αρχικές επιλογές του.
Η ‘Ίντερ συνεχίζει ακάθεκτη στη Serie A, μετά τον αποκλεισμό της από το Champions League. Οι «νερατζούρι» νίκησαν 2-0 την Τζένοα και είναι πρώτοι με 67 βαθμούς και 22 νίκες.
Ο Ηρακλής που εξασφάλισε την άνοδo στη Super League, γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς του στην Θεσσαλονίκη. Πριν την επιστροφή όμως υπήρξε στάση στα Τέμπη προκειμένου να τιμήσει τους 57 νεκρούς.