Μεγάλο μποτιλιάρισμα επικρατεί στον Κηφισό λόγω τροχαίου ατυχήματος που συνέβη το βράδυ της Παρασκευής 5 Απριλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει σημειωθεί -υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες- ανατροπή οχήματος, από όπου τραυματίστηκαν δύο άτομα.
Λόγω του τροχαίου ατυχήματος επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο στη Λεωφόρο Κηφισού στην άνοδό της από τη Λεωφόρο Αθηνών έως τη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ στην κάθοδό της από τη Μεταμόρφωση μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας