Τα «απροκάλυπτα ψέματα» του υπουργού Υγείας στο μικροσκόπιο της Τζάκρη
Την οργή της εξέφρασε η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Στη θλίψη βύθισε την τοπική κοινωνία του Λασιθίου ο θάνατος του 33χρονου επιχειρηματία από ναυτική φωτοβολίδα. Για τις συνθήκες του θανάτου έχει διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα ενώ το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία που επεστράφη στην Ασφάλεια Αγίου Νικολάου, η οποία χειρίζεται την υπόθεση.
Το πρωί της Τρίτης (19/03), ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στο τραγικό περιστατικό υποστήριξε πως το νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου «δεν εφημέρευε» την Κυριακή (17/3) και συνεπώς δεν υπήρχε υποχρέωση εφημερίας αναισθησιολόγου. «Δεν ήταν σε εφημερία το νοσοκομείο, δεν υπήρχε κανένα θέμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η διάψευση των εργαζομένων και η αντίδραση της Θ. Τζάκρη
Όμως, οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου διέψευσαν τον υπουργό εγείροντας θέματα υποστελέχωσης του νοσοκομείου χωρίς φυσικά να συσχετίζουν το γεγονός με τον άδικο χαμό του Μανώλη.
Την οργή της για τα «απροκάλυπτα ψέματα» του υπουργού εξέφρασε η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θεοδώρα Τζάκρη, αναρτώντας το βίντεο που εμφανίζεται ο Άδωνις Γεωργιάδης (ΕΡΤ) να μιλά για την τραγική απώλεια του νεαρού που χτυπήθηκε με ναυτική φωτοβολίδα και για τις συνθήκες που επικρατούσαν εκείνο το βράδυ στο νοσοκομείο Λασιθίου.
Ο κ. Γεωργιαδης που λέει μέσα σε 30” τόσο απροκάλυπτα ψέματα στην δημόσια τηλεόραση, παραμένει Υπουργός; #Άδωνις pic.twitter.com/sbLIH6v0Nx
— Θεοδώρα Τζάκρη (@Theodora_Tzakri) March 21, 2024
«Ο κ. Γεωργιαδης που λέει μέσα σε 30” τόσο απροκάλυπτα ψέματα στην δημόσια τηλεόραση, παραμένει Υπουργός;» αναρωτιέται.
- Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα τρία άτομα για τη δολοφονία 40χρονου
- Πόλο: Τη Δευτέρα η κλήρωση του Ολυμπιακού
- Live: Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας
- Τσικνοπέμπτη χωρίς delivery: Απεργία στην efood
- Βουλή: Τροπολογία για τις Συλλογικές Συμβάσεις κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ – Τι αναφέρει για τη διαιτησία
- ΕΡΓΑΝΗ: Μειώθηκε o πραγματικός μέσος μισθός – Όνειρο απατηλό τα 1500 ευρώ μικτά
- Τσικνοπέμπτη: Τι είναι επικίνδυνο να προσφέρετε από το τραπέζι σας στα κατοικίδια
- Μάτζικ – Μπακς 108-116: «Καθάρισαν» Πόρτερ και Τόμας για τα «ελάφια»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/bernard-WQChxc_ZPE4-unsplash-315x220.jpg)


















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442