Να παραπεμφθεί ο Κώστας Αχ. Καραμανλής στον φυσικό του δικαστή, ζητεί η Τζάκρη
«Θέλει όμως τόλμη και αρετή η δημοκρατία και όχι τις μοιραίες μαριονέτες του συγχρόνου πολιτικού θεάτρου σκιών», υπογράμμισε η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Θεοδώρα Τζάκρη
Την άρση της ασυλίας του τέως υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή και την παραπομπή του στον φυσικό δικαστή ζήτησε η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Θεοδώρα Τζάκρη, κατά την ομιλία της στη συζήτηση επί του πορίσματος της εξεταστικής για τη «διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών».
Όπως είπε η Θεοδώρα Τζάκρη, επειδή «έχει προκύψει το πάνδημο αίτημα του 1,5 εκατ. υπογραφών για παραπομπή των ενόχων στη δικαιοσύνη και επειδή σύμφωνα με γνωμοδότηση έγκριτων νομικών τα δια παραλείψεως τελούμενα εγκλήματα των υπουργών, σύμφωνα με τα παραπάνω, δικάζονται από τον φυσικό τους δικαστή ζητούμε την άρση της ασυλίας του κ. Καραμανλή και την παραπομπή του στο φυσικό δικαστή, για διερεύνηση εγκλημάτων δια παραλείψεως τελούμενα. Κάτι που ο κ. Καραμανλής όφειλε να ζητήσει μόνος του» παρατήρησε η Θεοδώρα Τζάκρη.
Ακολούθως η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ συμπλήρωσε ότι «θέλει όμως τόλμη και αρετή η δημοκρατία και όχι τις μοιραίες μαριονέτες του συγχρόνου πολιτικού θεάτρου σκιών».
Τζάκρη σε Κεραμέως: Όπου πηγαίνετε διαρρέουν τα προσωπικά δεδομένα
Η Θεοδώρα Τζάκρη αναφέρθηκε επίσης στην υπόθεση των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που απεστάλησαν σε απόδημους εν όψει ευρωεκλογών θέτοντας το ερώτημα για το πόσοι εμπλέκονται σε αυτό το σκάνδαλο.
Υποστήριξε ότι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα η αρμόδια υπουργός θα είχε παραιτηθεί, και έθεσε το ερώτημα: Πάλι φταίει ένας υπάλληλος -υψηλόβαθμος αυτή τη φορά- όπως και στο έγκλημα των Τεμπών ή είναι και αυτό σύμπτωση «όπως και με τη διαρροή των προσωπικών δεδομένων των μαθητών από την πλατφόρμα Webex; Τόσες πολλές συμπτώσεις διαρροής προσωπικών δεδομένων κ. Κεραμέως; Όπου πηγαίνετε διαρρέουν τα προσωπικά δεδομένα» υπογράμμισε η Θεοδώρα Τζάκρη.
- WhatsApp: Ανακοίνωσε πρόσβαση στο ιστορικό ομαδικών μηνυμάτων
- Δασμοί Τραμπ: Νέος γύρος αντιδράσεων από εμπορικούς εταίρους των ΗΠΑ
- Νέα Καληδονία: 55χρονος σέρφερ έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση καρχαρία
- Βιγιαρεάλ – Βαλένθια 2-1: To «κίτρινο υποβρύχιο» πήρε το τοπικό ντέρμπι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]
- Αμφίκλεια: Κοντοσούβλι για ρεκόρ Γκίνες μήκους 130 μέτρων με 800 κιλά κρέας
- Ρόμα-Κρεμονέζε 3-0: Έπιασε τη Νάπολι στην 3η θέση με οδηγό τον Κριστάντε
- Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-146x85.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)






































![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-315x220.jpg)




































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442