Ρωσία: Το Κρεμλίνο διαψεύδει την καταγγελία της χήρας του Ναβάλνι ότι δολοφονήθηκε ο σύζυγός της
Η σύζυγος του Ναβάλνι, Γιούλια Ναβάλναγια, ερίζει πως ο άνδρας της δολοφονήθηκε κατά διαταγή του προέδρου Πούτιν, και το Κρεμλίνο διαψεύδει αυτή την καταγγελία.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από το Reuters/Maxim Shemetov), ερωτηθείς σχετικά με την καταγγελία της συζύγου του Αλεξέι Ναβάλνι πως ο πλέον γνωστός επικριτής του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν δολοφονήθηκε σε φυλακή της Ρωσίας, αντέτεινε πως δεν είναι έτσι, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA.
Ο Πούτιν αποκάλυψε πως σκόπευε να συμπεριλάβει τον Ναβάλνι σε ανταλλαγή κρατουμένων
Οι ρωσικές αρχές αποδίδουν τον θάνατο του αντιπολιτευόμενου τη 16η Φεβρουαρίου σε φυσικά αίτια. Μετά την επανεκλογή του, ο πρόεδρος Πούτιν χαρακτήρισε «λυπηρό» τον θάνατό του, καθώς σκόπευε να τον συμπεριλάβει σε ανταλλαγή κρατουμένων, υπό τον όρο πως δεν θα επέστρεφε ποτέ στη Ρωσία.
Η σύζυγός του Γιούλια Ναβάλναγια ερίζει πως ο άνδρας της δολοφονήθηκε κατά διαταγή του προέδρου Πούτιν.
Αφού ψήφισε χθες Κυριακή στη ρωσική πρεσβεία στο Βερολίνο, η Γιούλια Ναβάλναγια δήλωσε στην ανταποκρίτρια του Sky News στην Ευρώπη, Σιοβάν Ρόμπινς, ότι το μήνυμά της προς τον ρωσικό λαό είναι: «Να είστε γενναίοι, μια μέρα, πολύ σύντομα, θα νικήσουμε».
«Γκάνγκστερ»
Οταν ρωτήθηκε για τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, είπε ότι «δεν έχει κάποιο μήνυμα» για τον Ρώσο ηγέτη, τον οποίο αποκάλεσε «δολοφόνο» και «γκάνγκστερ» που οδήγησε τη χώρα της σε πόλεμο.
Ακόμα αποκάλυψε ότι έγραψε το όνομα του συζύγου της στο ψηφοδέλτιο. «Πιθανώς σας ενδιαφέρει τι έγραψα στο ψηφοδέλτιο, ποιον ψήφισα. Φυσικά, έγραψα το όνομα Ναβάλνι», είπε.
- Γουέστ Χαμ – Λιντς Γιουνάιτεντ 2-4 πεν. (2-2 κ.α.): Πρόκριση «θρίλερ» στην 4άδα του Κυπέλλου Αγγλίας
- Υποκλοπές: Πασχίζει η Σοφία Βούλτεψη να βγάλει καθαρό τον Γρ. Δημητριάδη και εκτίθεται
- Γλυφάδα: Χειροπέδες σε 3 άνδρες που απείλησαν αστυνομικούς με αεροβόλο όπλο, μαχαίρι και σφυρί
- Τα επαγγέλματα που η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν μπορεί να αγγίξει και οι νέοι που τα επιλέγουν
- Μιχαηλίδης: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»
- Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα 86-92: Δύσκολο «διπλό» για τους Μπλαουγκράνα πριν τον Παναθηναϊκό
- Ο Κιρ Στάρμερ δεν θέλει τον Κάνιε Γουέστ στο Λονδίνο
- ΟΠΕΚΕΠΕ 2: Παραιτούνται από την βουλευτική ασυλία τους Τσιάρας και Κεφαλογιάννης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442