Ο Καρίμ Μπενζεμά θα φύγει από τη Σαουδική Αραβία και αναμένεται να παίξει για έξι μήνες στην Αγγλία, με την Τσέλσι να είναι πιο κοντά στην απόκτηση του, με τις Μάντσεστερ και Αρσεναλ να εξετάζουν επίσης την περίπτωση του.
Ο 36χρονος Γάλλος φορ, μετά την καθυστερημένη άφιξή του από τις διακοπές, ζήτησε να φύγει από την Αλ Ιτιχάντ.
Πλησιάζει στο Νησί
Η Τσέλσι θέλει να λύσει το πρόβλημα με το γκολ, που είναι το μεγάλο πρόβλημα στους πρώτους μήνες της φετινής Premier League, καθώς ο Νίκολα Τζάκσον, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Βιγιαρεάλ, δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες της ομάδας του Λονδίνου.
Ετσι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχει ζητήσει επιτακτικά την απόκτηση ενός ικανού φορ με τον Μπενζεμά να είναι ιδανική λύση για να βοηθήσει στην επίθεση έως το τέλος της σεζόν, καθώς η Τσέλσι θα κινηθεί για την απόκτηση του Βίκτορ Οσίμεν, που έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του με τη Νάπολι.
Αν και έχασε το πρώτο σετ από την σπουδαία Ίγκα Σβιάτεκ (Νο2 στον κόσμο), η Μαρία Σάκκαρη έκανε μεγάλη ανατροπή και προκρίθηκε στα ημιτελικά της Ντόχα για 3η φορά στην καριέρα της.
Από την Τετάρτη (11/2) ο Παναθηναϊκός επέστρεψε δυνατά για την απόκτηση του Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις και την Πέμπτη (12/2) κατάφερε να τον επίσημα δικό του για τα επόμενα 2,5 χρόνια.