Ο Καρίμ Μπενζεμά θα φύγει από τη Σαουδική Αραβία και αναμένεται να παίξει για έξι μήνες στην Αγγλία, με την Τσέλσι να είναι πιο κοντά στην απόκτηση του, με τις Μάντσεστερ και Αρσεναλ να εξετάζουν επίσης την περίπτωση του.
Ο 36χρονος Γάλλος φορ, μετά την καθυστερημένη άφιξή του από τις διακοπές, ζήτησε να φύγει από την Αλ Ιτιχάντ.
Πλησιάζει στο Νησί
Η Τσέλσι θέλει να λύσει το πρόβλημα με το γκολ, που είναι το μεγάλο πρόβλημα στους πρώτους μήνες της φετινής Premier League, καθώς ο Νίκολα Τζάκσον, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Βιγιαρεάλ, δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες της ομάδας του Λονδίνου.
Ετσι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχει ζητήσει επιτακτικά την απόκτηση ενός ικανού φορ με τον Μπενζεμά να είναι ιδανική λύση για να βοηθήσει στην επίθεση έως το τέλος της σεζόν, καθώς η Τσέλσι θα κινηθεί για την απόκτηση του Βίκτορ Οσίμεν, που έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του με τη Νάπολι.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.