Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να κάνει μετρημένες αλλαγές στην ενδεκάδα.
Κυρίως για να δώσει «ανάσες» σε κάποιους παίκτες, ενόψει και του πρώτου προημιτελικού του Κυπέλλου της Τετάρτης (24/1), με τη Νίκη Βόλου. Ο Φεράρι αναμένεται να επιστρέψει στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής, αντί του Μοντόγια. Ακόμα, ο Παναγίδης θα πάρει τη θέση ενός εκ των Σαβέιρο (αριστερά στη μεσαία γραμμή) ή Σουλεϊμάνοφ (δεξιά), ενώ και ο Βερστράτε είναι πιθανόν να αντικαταστήσει τον Ντουκουρέ στα χαφ.
Το μεγάλο ερωτηματικό σε ότι αφορά την ενδεκάδα του Άρη είναι ο Κουέστα.
Ο Ισπανός τερματοφύλακας συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αν και εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή. Στην περίπτωση που δεν τα καταφέρει, τότε τη θέση του θα πάρει ο Χουτεσιώτης.
Αντίθετα, ξεκάθαρα φαίνεται ότι είναι τα πράγματα σε ότι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ενώ οι Ρόουζ και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.
Ο Τζούρασεκ θα είναι ο παρτενέρ του Βερστράτε στα αμυντικά χαφ, ενώ ο Νταρίντα θα αγωνιστεί πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης. Τέλος, ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μπράμπετς, Ζουλ και Ρουπ.
Ο ΠΑΟΚ «εγκλωβίστηκε» στο Περιστέρι από την πολύ καλή άμυνα του Ατρομητου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 (17' Σταυρόπουλος, 90+5'πεν Φαν Βέερτ, σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Super League.
Έβγαλε ρεκόρ η νίκη της Σίτι επί της Κρίσταλ Πάλας για Γκουαρντιόλα και Χάαλαντ. Ο πρώτος έφτασε πιο γρήγορα στις 150 νίκες με τουλάχιστον 3 γκολ και ο δεύτερος έχει περισσότερα γκολ από τον Πορτογάλο
LIVE: Άρης – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Ολυμπιακός για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Με ηγέτη τον Λιούμπιτσιτς που είχε δύο γκολ και δύο ασίστ, η ΑΕΚ διέλυσε 5-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο παίζοντας με... κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη της στην Τουρκία.