Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς οκτώ παίκτες η ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο

Χωρίς οκτώ παίκτες η ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο

Με πολλές απουσίες η ΑΕΚ στο Περιστέρι για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο (21/1, 17:30) όπου αναμένεται να παραταχθεί με ουκ ολίγες απουσίες.

Πέρα από τους Μάνταλο, Σιμάνσκι που έχουν δηλωθεί να εκτίσουν τιμωρία λόγω καρτών, εκτός για την Ένωση είναι και οι τραυματίες Λιβάι Γκαρσία, Γαλανόπουλος που ακόμη δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν.

Έτσι, μαζί με τους Μοχαμάντι, Χατζισαφί, Μουκουντί και Ζίνι που είναι στις Εθνικές τους, οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα έχουν συνολικά οκτώ ποδοσφαιριστές διαθέσιμους.

Μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο η ΑΕΚ θα αφοσιωθεί πλέον στο πρωτάθλημα με στόχο το back to back και το ματς με τον φορμαρισμένο Ατρόμητο είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα που ψάχνει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Η αποστολή του Ατρόμητου για την ΑΕΚ

Με τρία σημαντικά προβλήματα θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ ο Ατρόμητος.

Εκτός είναι ο τιμωρημένος Φριντζόνσον αλλά και οι Έρλινγκμαρκ και Τζοβάρας που κρίθηκαν ανέτοιμοι ενώ θυμίζουμε πως με τις Εθνικές τους στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής είναι οι Κεσχρίντα και Καμαρά.

Η ενημέρωση του Ατρόμητου:

«Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ (21/1, 17:30) στο Περιστέρι για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάσα Ίλιτς, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Πομόνης, Ιμερέκοφ, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ, Κούντε, Κούεν, Βρακάς, Ρομπάιγ, Γιουμπιτάνα, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Τριμμάτης.

Εκτός έμειναν οι διεθνείς Κεσχρίντα και Καμαρά, ο τιμωρημένος Φριντζόνσον που συνεχίζει να προπονείται ατομικά ανεβάζοντας ρυθμούς, οι Έρλινγκμαρκ και Τζοβάρας που έχουν μπει στο πρόγραμμα της ομάδας, αλλά κρίθηκαν ανέτοιμοι».

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024