«Την τελική απόφαση για Γκρίνγουντ θα την πάρει ο Ράτκλιφ»
Ο Μέισον Γκρίνγουντ είναι δανεικός για ένα χρόνο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Χετάφε, αλλά την τελική απόφαση για το μέλλον του στον αγγλικό σύλλογο θα την έχει ο Σερ Ράτκλιφ.
Ο Αγγλος σταρ επέστρεψε στα γήπεδα, αφού πρώτα αποσύρθηκαν όλες οι ποινικές κατηγορίες εναντίον του. Ο διεθνής άσος δεν είχε μέλλον στο «Ολντ Τράφορντ» και αποφάσισε να παίξει στην ισπανική ομάδα, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν και ίσως επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε.
Η μεγάλη απόφαση του Ράτκλιφ και της Γιουνάιτεντ για Γκρίνγουντ
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Mirror» ο Πολ Μίτσελ, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει να γίνει ο νέος αθλητικός διευθυντής των «κόκκινων διαβόλων», ταξίδεψε στην Ισπανία και συναντήθηκε με τον νεαρό Αγγλο επιθετικό.
Τι λένε στην Αγγλία
Ο Γκρίνγουντ τέθηκε εκτός ομάδας από τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο του 2022 όταν εμφανίστηκαν εναντίον του βίντεο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που οδήγησαν σε κατηγορίες για απόπειρα βιασμού, εγκληματικής συμπεριφοράς και επίθεση.
Τώρα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η διοίκηση σκέφτεται την επιστροφή του, καθώς η ομάδα αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα στην επίθεση και τον θέλει για να πάρει τη θέση των Μαρσιάλ και Αντονι, που δεν έχουν βοηθήσει καθόλου, όταν αγωνίστηκαν σε ματς εντός και εκτός Αγγλίας.
Την απόφαση θα πάρει μέσα στο μήνα ο Σερ Τζέιμς Ράτκλιφ, ο οποίος θα μπει στο μετοχικό κεφάλαιο των «κόκκινων διαβόλων» και θα έχει τον πρώτο λόγο για κρίσιμες αποφάσεις.
Ο 21χρονος άσος ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία νέων της Γιουνάιτεντ και έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα το 2019 σε ηλικία 17 ετών. Ήταν βασικό μέλος της πρώτης ομάδας την σεζόν 2021-22, μετρώντας 18 εμφανίσεις στην Premier League, η τελευταία από τις οποίες ήταν στις 22 Ιανουαρίου εναντίον της Γουέστ Χαμ, πριν τεθεί εκτός ομάδας.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
LIVE: Αστέρας Τρίπολης – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης – Βόλος για την 20η αγωνιστική της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2HD.
Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό, ο οποίος προηγήθηκε στο ημίχρονο της Ιωνίας με 17 πόντους, για να φτάσει σε άνετη νίκη νίκη με 34 πόντους διαφορά.
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (8/2, 21:00), με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να επιστρέφει – Ποιοι έμειναν εκτός από τον Μεντιλίμπαρ
Σε επίσημη καταγγελία στη Euroleague κατά του Γιώργου Μπαρτζώκα προέβη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μετά το περιστατικό που είχε ο προπονητής του Ολυμπιακού με οπαδό του Παναθηναϊκού στο Ντουμπάι.