Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χαμός στις τάξεις της ομάδας για την επανένταξη του Γκρίνγουντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χαμός στις τάξεις της ομάδας για την επανένταξη του Γκρίνγουντ

Η επιστροφή του Μέισον Γκρίνγουντ στην πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την απαλλαγή από τις κατηγορίες για βιασμό έχει προκαλέσει αναταραχές στον σύλλογο.

Το ενδεχόμενο της επιστροφής του Μέισον Γκρίνγουντ στην πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κάνει τον γύρο της Αγγλίας, όμως στις τάξεις του συλλόγου υπάρχει «θύελλα» αντιδράσεων. Η απαλλαγή του από τις κατηγορίες για βιασμό έφερε και νέες εξελίξεις στους «κόκκινους διαβόλους».

Οι υπάλληλοι του συλλόγου εκφράζουν την ντροπή τους για αυτό το γεγονός με μερικούς από αυτούς να αναφέρουν πως θα παραιτηθούν. Όπως γράφει και η «Guardian» οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας δεν θέλουν να δουν τον 21χρονο να πατάει το πόδι του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας με τον Έρικ Τεν Χαγκ να είναι ακόμα διστακτικός για την απόφασή του. Από την άλλη το επιτελείο που συνεργάζεται με την αντρική ομάδα δίνει την θετική ψήφο του στην επιστροφή του Γκρινγουντ.

Από τον Ιανουάριο του 2022 Άγγλος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στον «πάγο» μετά την σύλληψη του για κατηγορίες από βιασμό περιμένοντας να μάθει από την διοίκηση τι θα γίνει με την περίπτωσή του. Λίγο αργότερα αφέθηκε ως ελεύθερος από τις Αρχές με τον σύλλογο να διεξάγει την δική του εσωτερική έρευνα.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024