Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέλος ο Γκρίνγουντ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Τέλος ο Γκρίνγουντ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την λύση συνεργασίας με τον Μέισον Γκρίνγουντ αφού ολοκληρώθηκε η έρευνα για την υπόθεση του Άγγλου επιθετικού.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε την συνεργασία της με τον Μέισον Γκρίνγουντ ύστερα από έρευνα του αγγλικού συλλόγου για την υπόθεση του νεαρού επιθετικού.

Υπενθυμίζεται πως ο 21χρονος βρισκόταν στον «πάγο» από τον Ιανουάριο του 2022 μετά την σύλληψη του για κατηγορίες από βιασμό. Οι Αρχές τον απελευθέρωσαν εφόσον αποσύρθηκαν οι κατηγορίες από την σύντροφό του αναγκάζοντας τον ίδιο τον σύλλογο να κάνει την δικιά του έρευνα. Οι οργισμένες αντιδράσεις στις τάξεις του συλλόγου για επανένταξη του Γκρίνγουντ στην πρώτη ομάδα ανάγκασαν τους υπεύθυνους να λύσουν τη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε την εσωτερική της έρευνα για τις κατηγορίες που διατυπώθηκαν κατά του Μέισον Γκρίνγουντ.

Η διαδικασία μας ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2023, αφού όλες οι κατηγορίες εναντίον του Μέισον αποσύρθηκαν. Καθ’ όλη τη διάρκεια, λάβαμε υπόψη τις επιθυμίες, τα δικαιώματα και την προοπτική του φερόμενου θύματος μαζί με τα πρότυπα και τις αξίες του συλλόγου και προσπαθήσαμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και περιεχόμενο. Αυτό είχε ως ζητούμενο από εμάς να προχωρήσουμε με ευαισθησία και φροντίδα για τη λήψη αποδεικτικών στοιχείων που δεν είναι δημόσια, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν άμεση γνώση της υπόθεσης.

Με βάση τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το υλικό που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο δεν παρείχε πλήρη εικόνα και ότι ο Μέισον δεν διέπραξε τα αδικήματα για τα οποία κατηγορήθηκε αρχικά. Τούτου λεχθέντος, όπως ο Μέισον παραδέχεται δημόσια σήμερα, έχει κάνει λάθη για τα οποία αναλαμβάνει την ευθύνη.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι, συμπεριλαμβανομένου του Μέισον, αναγνωρίζουν τις δυσκολίες με την επανέναρξη της καριέρας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ως εκ τούτου, έχει συμφωνηθεί αμοιβαία ότι θα ήταν πιο κατάλληλο για αυτόν να το κάνει μακριά από το Ολντ Τράφορντ, και τώρα θα συνεργαστούμε με τον Μέισον για να επιτύχουμε αυτό το αποτέλεσμα».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024