Νέα Φιλαδέλφεια: Βρέθηκε DNA Έλληνα οπαδού σε μαχαίρι που είχε το αίμα του Μιχάλη Κατσουρή
Πρόκειται για έναν 35χρονο, εις βάρος του οποίου εκκρεμούσε ποινή φυλάκισης
Εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή από Κροάτες χούλιγκαν, στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε δείγμα DNA του 35χρονου Έλληνα, που συνελήφθη πρόσφατα ως ύποπτος για την υπόθεση, σε μαχαίρι κοντά στο σημείο συμπλοκής του θύματος με τους Κροάτες χούλιγκαν.
Ο 35χρονος συνελήφθη την Πέμπτη (9/11) από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους αθλητικούς χώρους, ενώ εκκρεμούσε σε βάρος του ποινή φυλάκισης 12 μηνών αλλά και χρηματικό πρόστιμο για εμπλοκή σε παλαιότερα επεισόδια στον Βόλο.
Όπως είχε γίνει γνωστό την ημέρα της σύλληψής του, οι Αρχές θα λάμβαναν δείγμα γενετικού υλικού προκειμένου να έρθει σε αντιπαραβολή με το DNA που είχε βρεθεί σε δύο μαχαίρια, με το ένα μάλιστα να φέρει και το αίμα του Μιχάλη.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο 35χρονος ισχυρίζεται ότι το γενετικό υλικό που βρέθηκε είναι από συμπλοκή πριν τον θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη.
Ποινές σε 5 αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ
Λίγες ημέρες νωρίτερα, πειθαρχικές ποινές επιβλήθηκαν σε 5 αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι ενεπλάκησαν στη διαχείριση των Κροατών χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
Συγκεκριμένα, για τα επεισόδια έχουν αποδοθεί πειθαρχικές ευθύνες σε πέντε ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς που υπηρετούν στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και στην Διεύθυνση Αστυνομίας Κορίνθου.
Σε αυτές τις περιπτώσεις προβλέπεται χρηματικό πρόστιμο και επίπληξη κατά περίπτωση. Αξίζει να σημειωθεί πως απαλλάχθηκε των ευθυνών του ο διοικητής της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς χώρους.
- «Εύχομαι κανείς να μην περάσει αυτό που έπαθα»: Τι δήλωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για την περιπέτεια της υγείας του
- Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]
- Τραμπ: Κατηγορεί για «προδοσία» τα ΜΜΕ που διερωτώνται για την υγεία του
- Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία του με τον Μόντε Μόρις (vid)
- Αυστρία: Ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον πρώην μεγιστάνα Ρενέ Μπένκο για απάτη
- Σαμσουνσπόρ: «Όχι» στους οπαδούς της που ζήτησαν να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ με εμφάνιση που θυμίζει τον Κεμάλ
- Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]
- Nikon Comedy Wildlife Awards 2025: Γορίλας μπαλαρίνος στην κορυφή – Από αλεπούδες break-dancers σε ερωδιό σέρφερ, όλοι οι νικητές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)









![Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/image-1-130x85.jpg)


![Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/image-1-315x220.jpg)
![Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/AC4A5648-1-315x220.jpg)
![Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotis-1-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442