Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μιχάλης Κατσουρής: Οργισμένος ο αδερφός του για το πανό στη Λεωφόρο - «Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας»

Μιχάλης Κατσουρής: Οργισμένος ο αδερφός του για το πανό στη Λεωφόρο – «Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας»

Ο αδερφός του Μιχάλη που δολοφονήθηκε από χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια εξέφρασε τον αποτροπιασμό του και την οργή του για το συγκεκριμένο πανό.

Ξέσπασε ο αδερφός του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή για το προκλητικό πανό που σήκωσαν οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ υπέρ των Κροατών συλληφθέντων, ζητώντας την απελευθέρωσή τους και το οποίο προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

Ο αδερφός του Μιχάλη που δολοφονήθηκε από χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στις 7 Αυγούστου έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια εξέφρασε τον αποτροπιασμό του και την οργή του για το συγκεκριμένο πανό, σημειώνοντας χαρακτηριστικά, «ντρέπομαι που είμαι Έλληνας».

«Δεν υπάρχουν και λόγια, δηλαδή είναι κάποιοι άνθρωποι αλλοπρόσαλλοι που δεν μπορείς να… δηλαδή ό,τι και να πούμε… ντρέπομαι που είμαι Έλληνας», είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Περίεργο είναι πώς φτάσανε στην Κροατία, πώς καταφέρανε και φύγανε από τα σύνορα»

Το πανό που σήκωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού υπέρ των Κροατών συλληφθέντων

«Σαν οικογένεια περιμένουμε να τους στείλουν στην Ελλάδα να τιμωρηθούνε όπως πρέπει»

Ο αδερφός του Μιχάλη μίλησε και για τις εξελίξεις στην υπόθεση, καθώς η Ελλάδα ζήτησε την έκδοση δέκα ακόμη μελών των «Bad Blue Boys» για τους οποίους έχουν εκδοθεί και ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης.

«Σαν οικογένεια περιμένουμε και αυτούς που βγάλανε και αυτούς που έχουν ακόμη μέσα, να τους στείλουν στην Ελλάδα να τιμωρηθούνε όπως πρέπει. Και αυτοί, αν το έχουν κάνει οι Κροάτες, δεν θα μιλήσουν ποτέ. Το περίεργο είναι πως φτάσανε στην Κροατία, πως καταφέρανε και φύγανε από τα σύνορα, αφού λογικά ξέρανε τα ονόματα», είπε ακόμα.






Από την πλευρά του ο δικηγόρος οικογενειών προφυλακισμένων Κροατών, Μάριο Μέντακ δήλωσε πως «σεβόμαστε το ελληνικό σύστημα ελληνικής δικαιοσύνης».

Από τους 10 χούλιγκαν εντοπίστηκαν σε τρεις διαφορετικές πόλεις της Κροατίας οι πέντε και υποστήριξαν ότι διέφυγαν γιατί δεν ήθελαν να παραδοθούν στις ελληνικές Αρχές.

Οι τρεις οδηγήθηκαν στη φυλακή και οι άλλοι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, για κατασκευή και προμήθεια εκρηκτικών ουσιών και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ αρνούνταν να παίξει στο ντέρμπι εάν οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν απέσυραν ή δεν έκρυβαν το πανό.

Sports in

Η «ανάκριση» του Έσε: Τι είπε για Μέσι, Μαραντόνα και Πελέ (vid)

Ο Έσε αποκάλυψε αρκετά πράγματα για εκείνον απαντώντας στο QnA που δημοσίευσε ο Ολυμπιακός στα social media.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024