Η Δέσποινα Βανδή μετά τις διακοπές της που κράτησαν μέχρι πριν λίγες μέρες, όπου βρέθηκε με τον σύντροφο της Βασίλη Μπισμπίκη στη Νέα Υόρκη επιστρέφει πολύ ανανεωμένη στις πίστες.
Παραμονή της Εθνικής Επετείου η γνωστή τραγουδίστρια έκανε πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο Βοτανικός. Εκεί εμφανίζεται με τον Γιώργο Σαμπάνη, ο οποίος βρίσκεται για δεύτερη σεζόν στον ίδιο χώρο. Πέρυσι ο τραγουδιστής ήταν μαζί με την Έλενα Παπαρίζου σε ένα εξίσου εκρηκτικό πρόγραμμα.
Εντυπωσιακή πρεμιέρα
Η λαμπερή πρεμιέρα
Φορώντας εντυπωσιακό σύνολο της Σήλιας Κριθαριώτη
Η Δέσποινα Βανδή πιο εντυπωσιακή από ποτέ, επιλέγοντας να φορέσει ένα κατακόκκινο outfit, δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια «μάγεψε» με τις διαχρονικές επιτυχίες της 30χρονης διαδρομής της και τις δυνατές ερμηνείες της, κεντρίζοντας παράλληλα τα βλέμματα με την λαμπερή σκηνική της παρουσία.
Το λαμπερό κατακόκκινο φόρεμα
Η τραγουδίστρια παρουσίασε τις προηγούμενες ημέρες το εντυπωσιακό music video με τη νέα της επιτυχία «Σ’ Αγαπάω Και Δεν Πάω Καλά», που κυκλοφορεί από την Panik Records, το οποίο ερμήνευσε και στη χθεσινή πρεμιέρα ενθουσιάζοντας το κοινό της.
Φυσικά από τη χθεσινοβραδινή της πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να λείπει και ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης απόλαυσε από τα πρώτα τραπέζια την αγαπημένη του και τα «έσπασε» τραγουδώντας τις μεγάλες επιτυχίες της. Μαζί του και οι γονείς του.
Ο ηθοποιός και οι γονείς του
Ο Βασίλης Μπισμπίκης
Από τους μεγαλύτερους θαυμαστές της ο αγαπημένος της
Παράλληλα φουντώνουν οι φήμες που θέλουν το ζευγάρι να περνάει στο επόμενο στάδιο τη σχέση τους και να βρίσκονται πολύ κοντά στην επισημοποίηση ανεβαίνοντας σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας. Πληροφορίες λένε ότι ήδη ξεκίνησαν οι προετοιμασίες λίγο πριν τη μεγάλη στιγμή για το ζευγάρι, όπου θα είναι και για τους δύο ο δεύτερος γάμος τους. Στην πρεμιέρα ήταν και η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα για να απολαύσει τη μαμά της.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας