Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασίλης Μπισμπίκης: Ταξίδεψε στην Αμερική για να βρεθεί στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή

Βασίλης Μπισμπίκης: Ταξίδεψε στην Αμερική για να βρεθεί στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή

Το ζευγάρι βρίσκεται στις ΗΠΑ όπου η Δέσποινα Βανδή θα δώσει συναυλίες για τον επόμενο μήνα.

Στο Λος Άντζελες βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια επισκέφθηκε τους Έλληνες ομογενείς προκειμένου να παραχωρήσει μοναδικές συναυλίες και εκεί θα βρίσκεται για ένα μήνα περίπου. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που η Δέσποινα Βανδή τραγουδά για τους ομογενείς καθώς πέρυσι έδωσε μια μεγάλη συναυλία στη Νέα Υόρκη.

Ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης την στηρίζει σε όλες τις αποφάσεις της και βρίσκεται πάντα στο πλευρό της. Αυτήτην φορά ο αγαπημένος ηθοποιός έκανε ένα διάλειμμα από τα τηλεοπτικά γυρίσματα του «Σασμού» για να βρεθεί στο πλευρό της τραγουδίστριας. Μαζί απολαμβάνουν υπέροχες στιγμές στην Νέα Υόρκη, ανεβάζοντας στιγμιότυπα από τις βόλτες τους.

Ο hairstylist των celebrities Δημήτρης Γιαννέτος ήταν εκείνος που δημοσίευσε και τις πρώτες φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη από το ταξίδι τους στην Νέα Υόρκη.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης φαίνεται πως δεν άντεξε την απόσταση και με την πρώτη ευκαιρία πήρε το αεροπλάνο και πήγε κοντά στην αγαπημένη του.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναμένεται να μείνει στην Αμερική για περίπου έναν μήνα.

Σκέφτεται τον γάμο ο Βασίλης Μπισμπίκης;

Ο αγαπημένος ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε στον Χάρη Λεμπιδάκη και τη Super Κατερίνα για την εμφάνισή του στον Σασμό, τον 10χρονο γιο του και απάντησε για το ενδεχόμενο ενός γάμου. Σε ερώτηση για το πώς μπορεί να συνδυάζει τα πολύωρα γυρίσματα και να έχει μια αρμονία και ισορροπία στη ζωή του, ο Βασίλης Μπισμπίκης παραδέχτηκε πως πέρυσι μαζί με το θέατρο και την τηλεόραση είχα κάνει κάτι λάθος. «Δεν υπήρχε καθόλου χρόνος προσωπικός. Τώρα τα έχω ρυθμίσει λίγο καλύτερα οπότε έχω ελεύθερο χρόνο να περάσω με τον γιο μου, με τη Δέσποινα», υπογράμμισε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Αυτό που προσπαθώ να κάνω με το παιδί δεν είναι τόσο να τον συμβουλεύω αλλά να νιώσει ότι έχει αποδοχή και αγάπη από τον πατέρα του και ότι είμαι μαζί του και τον στηρίζω. Εγώ τον υποστηρίζω σε ό,τι χρειαστεί. Ήμουν πολύ ανήσυχο και ζωηρό παιδί που επίσης είναι και ο Μιχάλης. Ελπίζω να του βγει σε καλό. Μου αρέσει που είναι ζωηρός, έξυπνος», σημείωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Πάντα του λέω ότι το 95% από αυτά που λέγονται για μένα είναι ψέματα, οπότε όποια αμφιβολία ή απορία έχει να έρθει να μιλήσουμε οι δυο μας και να το ξεκαθαρίσουμε», συμπλήρωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης. «Δεν παίζει ο γάμος κανένα ρόλο στο να είναι ένας άνθρωπος ευτυχισμένος, άλλα πράγματα παίζουν ρόλο», τόνισε ο Βασίλης Μπισμπίκης

Sports in

Λύγισαν τους Κλίπερς και πήραν προβάδισμα οι Μάβερικς (vid)

Σε ένα παιχνίδι πραγματική μάχη, καθώς είχε πέντε τεχνικές ποινές και δύο αποβολές, οι Μαβς επιβλήθηκαν των Κλίπερς και έκαναν το 2-1 στη σειρά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024