Για ένατη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται φέτος στην Αθήνα το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γιόγκα, στο οποίο εκλεκτές σχολές και δάσκαλοι συναντώνται για να μοιράσουν την γνώση τους στο ευρύ κοινό.
Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στον Χώρο Τέχνης Art63 (3ης Σεπτεμβρίου 63) από τις 11 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 40 μαθήματα, συνεδρίες διαλογισμού και ομιλίες για διαφορετικά συστήματα της γιόγκα.
Ο ινδός γκουρού Σιντάρτα Σιβ Κανά της σχολής SivaOM θα δώσει ομιλία για την αυθεντική γιόγκα (Embassy of India, Athens)
Η είσοδος στον κεντρικό χώρο είναι ελεύθερη, ενώ το εισιτήριο για τα μαθήματα κοστίζει 5 ευρώ ανά ημέρα με δυνατότητα απεριόριστης παρακολούθησης.
Στον κεντρικό εκθεσιακό χώρο θα φιλοξενηθούν 20 περίπτερα χορηγών και εκθετών με προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν τη γιόγκα, τη vegan διατροφή και την οικολογία.
H Kωνσταντίνα Καραγιάννη της σχολής SivaOM θα δώσει μάθημα παραδοσιακής γιόγκα (Σύλλογος Γιόγκα Ελλάδας)
To μόνο που θα χρειαστείτε για τα μαθήματα είναι το στρωματάκι σας!
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.