Περιστέρι και Παναθηναϊκός διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο πλαίσιο του τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» και προσέφεραν ένα όμορφο ματς.
Το τελικό σφύριγμα βρήκε νικήτρια την ομάδα του Εργκίν Αταμάν με 84-75.
Εξαιρετικό πρώτο δεκάλεπτο για το τριφύλλι εκεί όπου σημείωσε 31 πόντους.
Στο δεύτερο και το τρίτο δεκάλεπτο ακολούθησε η αντεπίθεση της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη, η οποία βελτίωσε αισθητά την εικόνα της περιορίζοντας τους πράσινους
Το Περιστέρι «ψαλίδισε» και άλλο την διαφορά με τον νικητή να κρίνεται στο τέταρτο δεκάλεπτο. Εκεί η ομάδα του Αταμάν, βελτίωσε αρκετά την αμυντική της λειτουργία και σε συνδυασμό με τις αρκετές άστοχες βολές του Περιστερίου, πήρε την νίκη με 84-75.
Η Λίβερπουλ με γκολ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Σάντερλαντ και παραμένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League
Η Μάντσεστερ Σίτι καθάρισε τη Φούλαμ από το πρώτο ημίχρονο (3-0) και έμεινε σε «απόσταση βολής» από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, έχοντας πλέον 53 βαθμούς, την ώρα που οι «κανονιέρηδες» έχουν 56, αλλά και παιχνίδι λιγότερο.