Για την υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ ρωτήθηκε ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος δεν ανέφερε πολλά, ωστόσο τόνισε πως θα ήθελε να βρεθεί μια λύση ανάμεσα στον παίκτη και την ομάδα, επισημαίνοντας παράλληλα ότι κανείς δεν είναι πάνω από τον σύλλογο.
Επιπλέον δέχθηκε ερώτηση και για τον Ουσμάν Ντεμπελέ, επιβεβαιώνοντας ότι είναι μια ανάσα από το να φορέσει τη φανέλα της Παρί.
Οι δηλώσεις του Λουίς Ενρίκε:
Για τον Εμπαπέ: «Θα ήθελα να βρεθεί μια λύση ανάμεσα στον σύλλογο και τον παίκτη. Η φιλοσοφία μας είναι ξεκάθαρη, κανείς δεν είναι πάνω από την Παρί Σεν Ζερμέν. Συμφωνώ με αυτό 100%. Είναι ένα θέμα το οποίο είχε λυθεί όσο ήμουν εδώ αλλά πραγματικά εύχομαι να υπάρξει κάποια συμφωνία μεταξύ του club και του παίκτη».
Για τον Ντεμπελέ: «Είναι κατά 99% παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν».
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή