Τα ξημερώματα της Κυριακής, περίπου στις 5, άγρια συμπλοκή μεταξύ πολλών ατόμων σημειώθηκε στον παραλιακό δρόμο της Καλαμάτας.
Συγκεκριμένα, στην οδό Ναυαρίνου, έξω από νυχτερινό κέντρο της πόλης, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες αρκετά άτομα ενεπλάκησαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ατόμων.
Οι τραυματίες χρειάστηκε να διακομιστούν στο Γενικό Νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου και μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ.
Ο ένας εκ των τραυματιών, ένας 25χρονος άνδρας, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ σε εκτός κινδύνου νοσηλεύονται οι άλλοι δύο νεαροί.
Οι τοπικές αρχές ερευνούν το περιστατικό και αναζητούν τους δράστες καθώς και τα αίτια της συμπλοκής.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας