Στον ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα ο 32χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό και τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. Ο 32χρονος είχε ζητήσει και πάρει προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του.
Ο 32χρονος θα κληθεί να απαντήσει για όλα όσα προέκυψαν από τις έρευνες, για το πώς, το πού και το γιατί δολοφονήθηκε η άτυχη κοπέλα.
Μετά την παραίτηση του συνηγόρου του Ζαφείρη Δρόσου, που είχε οριστεί αυτεπάγγελτα από το δικαστήριο, την υπεράσπιση του 32χρονου ανέλαβε η Αθηνά Φουντωτού.
Η στάση της οικογένειας της Αναστάζια
Να σημειώσουμε ότι η οικογένεια της Αναστάζια, διά του δικηγόρου της, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας εις βάρος του 32χρονου.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας