Ο Ολυμπιακός γιορτάζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει την τιμητική του.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού όταν βγήκε από τη φυσούνα και μπήκε στο παρκέ, όπου θα γίνει η απονομή του βαρύτιμου τροπαίου, γνώρισε την αποθέωση από χιλιάδες φίλους του πειραϊκού συλλόγου, που έχουν κατακλύσει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο κόσμος αποθέωσε με συνθήματα τον Γιώργο Μπαρτζώκα και χειροκρότησε τον τεχνικό του Ολυμπιακού, με τον πρωτεργάτη της «ερυθρόλευκης» επιτυχίας να ανταποδίδει το χειροκρότημα.
Φεύγουν για το Κόπα Αφρικα ο Μπρούνο του Ολυμπιακού και ο Ντέσερς του Παναθηναϊκού καθώς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας που ξεκινά τις υποχρεώσεις της στις 23/12
Ο Ζουλιάν Μπιανκόν μίλησε στο «Qsport» και αναφέρθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Champions League και εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης.
Η Φενερμπαχτσέ έκανε γνωστό πως τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό (16/12) στην Ευρωλίγκα και την Αναντολού Εφές (14/12) στο τουρκικό πρωτάθλημα εξαντλήθηκαν.