Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Ο Καμπάτσο δεν έπαιζε στην Euroleague λόγω Παρτιζάν»

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Ο Καμπάτσο δεν έπαιζε στην Euroleague λόγω Παρτιζάν»

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, έστρεψε τα βέλη του προς την Παρτιζάν, κατηγορώντας τους «ασπρόμαυρους» πως εκείνη ήταν υπεύθυνη για την τιμωρία και τον παροπλισμό του Καμπάτσο.

Το «θερμόμετρο» στη Σερβία έχει… βαρέσει κόκκινο, κατά τη διάρκεια των τελικών της Αδριατικής Λίγκας ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτιζάν, με τον πρόεδρο των «ερυθρόλευκων» να έρχεται να ρίξει ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Ο Νεμπόισα Τσόβιτς σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε, κατηγόρησε ευθέως τη διοίκηση της Παρτιζάν και συγκεκριμένα τον GM της ομάδας, Ζόραν Σάβιτς για την υπόθεση του Φακούντο Καμπάτσο.

Όπως ανέφερε ο Τσόβιτς, εξαιτίας των καταγγελιών που έκανε ο Σάβιτς, ο Αργεντινός δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην Euroleague, όταν υπέγραψε στους Σέρβους.

«Για πρώτη φορά θα σας αποκαλύψω γιατί ο Καμπάτσο δεν έπαιζε στην Ευρωλίγκα. Γιατί, ο Ζόραν Σάβιτς ήταν… κρεμασμένος στην Ευρωλίγκα και έκανε συνεχώς καταγγελίες για την ομάδα μας. Εμείς, δεν βασιζόμαστε σε κρατικά κονδύλια και παρ’ όλα αυτά πήραμε τρεις τίτλους φέτος.

Είχαμε καθυστερήσει τέσσερις μισθούς τη σεζόν 2020/21 και άλλους τρεις από τη σεζόν 2021/22. Οπότε, ξεκινήσαμε τη φετινή χρονιά με αυτά τα χρέη», ήταν τα λόγια του «ισχυρού άνδρα» του Ερυθρού Αστέρα στην «TV Prva».

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024