Χάιντι Κλουμ: Ποζάρει τόπλες και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό
Λίγο πριν κλείσει τα 50 της χρόνια, το πασίγνωστο μοντέλο αποδεικνύει ότι η ομορφιά της παραμένει αναλλοίωτη.
Μετά τη λαμπερή εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών, η Χάιντι Κλουμ προκάλεσε νέα αναστάτωση στα social media.
Αυτή τη φορά, το γνωστό μοντέλο πόζαρε τόπλες, μυρίζοντας ένα τριαντάφυλλο και έγινε viral.
Συγκεκριμένα, στην αρχή εμφανίζεται να φορά το μαύρο της μπικίνι και να μυρίζει το λουλούδι που κρατά, ενώ στη συνέχεια βγάζει το πάνω μέρος του μαγιό και κοιτάει το φακό όλο νόημα.
Λίγο πριν κλείσει τα 50 της χρόνια, η Κλουμ αποδεικνύει ξανά ότι τα κάλλη δεν κοιτούν χρόνια και ότι η ομορφιά της παραμένει αναλλοίωτη.
Φυσικά τα likes έπεσαν «βροχή» από τους θαυμαστές της αλλά όχι και τα σχόλια, τα οποία φρόντισε να απενεργοποιήσει.
Ίσως να το έκανε για να μην «την πατήσει» όπως η Κιάρα Φεράνι, που ανέβασε μια αποκαλυπτική φωτογραφία και οι θαυμαστές της τής «τα έψαλαν».
Η ανάρτησή της
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Το τελευταίο διάστημα, η Χάιντι Κλουμ κάνει ιδιαίτερες αναρτήσεις συνεχώς. Στις αρχές του μήνα, πόζαρε φορώντας μόνο το μπουρνούζι της και μάλιστα την φωτογραφία έβγαλε ο σύζυγός της, Τομ Κάουλιτζ, και η ίδια έκανε αναφορά στα 50α γενέθλια της, τα οποία θα γιορτάσει τον επόμενο μήνα.
«Ένας μήνας ακόμα για να φτάσω τα 50. Λονδίνο», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Επίσης, σε άλλη της ανάρτηση πόζαρε ξανά τόπλες ενώ έκανε ηλιοθεραπεία.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Μέσα στη «Φωλιά του Λύκου», το κρυφό αρχηγείο στο δάσος από όπου ο Χίτλερ διεύθυνε τον πόλεμο
- Yπόθεση Νεγκρέιρα: «Η Ρεάλ σκοπεύει να διεκδικήσει αποζημιώσεις από την Μπαρτσελόνα»
- Το παλαιότερο εστιατόριο στον κόσμο συμπλήρωσε 300 χρόνια – Αργοψημένο γουρουνόπουλο και φάντασμα στο κελάρι
- Βαρδούσια: Άκαρπες οι έρευνες για τους τρεις ορειβάτες που αγνοούνται – Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό τους
- Σέρρες: Κανένα ίχνος του διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος – Γνώριζε καλά την περιοχή που εξαφανίστηκε
- Μίλτος Τεντόγλου: «Δεν μου παίρνει κανείς δώρο τα Χριστούγεννα»
- Θεσσαλονίκη: Μέσα από τις φυλακές φαίνεται πως δόθηκε η εντολή για το χτύπημα σε τράπεζα στον Εύοσμο
- Επικό βίντεο: Η κόρη του Τσικίνιο τραγουδάει τον ύμνο του Ολυμπιακού (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)


















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 26.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/chris-klein-arb98T7qFi4-unsplash-315x220.jpg)




































![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ot_golden_visa24_1-1200x703-315x220.jpg)


















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442