Θρήνος στο ελληνικό μπάσκετ που πενθεί για την απώλεια του νεαρού αθλητή, Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδης, που πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 29 ετών.
Ο αθλητής είχε αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, στον Φίλιππο Βέροιας και στα Τρίκαλα.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης είχε επιστρέψει στα γήπεδα του μπάσκετ ύστερα από τη διάγνωση της ασθένειάς του καθώς επίσης και τη θεραπεία του κατά την πρώτη φορά νόσησης.
Εκτός από το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης αγωνίστηκε τόσο στη Σουηδία όσο και στην Αυστρία.
Στην ηλικία των 17 ετών είχε κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, έχοντας προπονητή τον Σούλη Μαρκόπουλο, ενώ κατά τη διάρκεια της καριέρας του συνεργάστηκε επίσης και με άλλους τεχνικούς όπως ο Κώστας Φλεβαράκης και ο Γιάννης Καστρίτης.
Το 2014 πήγε στην ομάδα των Τρικάλων και έμεινε τρεις σεζόν, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε ομάδες του εξωτερικού.
Ο Στεφ Κάρι, ο κορυφαίος σουτέρ στην ιστορία του μπάσκετ, τρελαίνει κόσμο και... social media ακόμη και στη δύση της καριέρας του, κάνοντας το κοινό να αναρωτιέται αν όσα βλέπει είναι αληθινά ή προϊόν τεχνητής νοημοσύνης.
Ο Ολυμπιακός παραμένει σταθερά η ομάδα με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στη Super League, με τους «ερυθρόλευκους» μάλιστα να παρουσιάζουν και τη μεγαλύτερη αύξηση τον τελευταίο μήνα.