Ισχυρός σεισμός5,2 Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 29 χιλιόμετρα ανοιχτά της Αστυπάλαιας. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται μέσα στη θάλασσα, σε εστιακό βάθος 108,4 χιλιομέτρων.
Σύμφωνα με τον σεισμολόγο, Γεράσιμο Παπαδόπουλο, ο σεισμός έγινε αισθητός σε Κρήτη και Δωδεκάνησα. «Iσχυρός σεισμός στις 23.00 μεγέθους 4,7 (EMSC) ή 5,2 (ΕΑΑ) στο θαλάσσιο χώρο νότια της Αστυπάλαιας. Εστιακό βάθος περίπου 110 χλμ. Αισθητός σε Κρήτη και Δωδεκάνησα. Δε βλέπω περαιτέρω κίνδυνο λόγω βάθους. Αρχικά το EMSC έδωσε 5,5» γράφει ο σεισμολόγος σε ανάρτησή του στα social media.
Iσχυρός σεισμός στις 23.00 μεγέθους 4,7 (EMSC) ή 5,2 (ΕΑΑ) στο θαλάσσιο χώρο νότια της Αστυπάλαιας. Εστιακό βάθος περίπου 110 χλμ. Αισθητός σε Κρήτη και Δωδεκάνησα. Δε βλέπω περαιτέρω κίνδυνο λόγω βάθους. Αρχικά το EMSC έδωσε 5,5.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.