Κέιτ Μίντλετον: Έσπασε το πρωτόκολλο και θύμισε την Νταϊάνα
Όλοι μιλούν για τις στιλιστικές επιλογές της πριγκίπισσα της Ουαλίας!
Με λαμπρότητα και με μηνύματα αγάπης και αλληλοϋποστήριξης γιορτάστηκε χθες το Πάσχα των Καθολικών σε ολόκληρη την οικουμένη.
Στη Βρετανία σύσσωμη η βασιλική οικογένεια βρέθηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Γυίνδσορ για την πρώτη λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα επί βασιλείας του Καρόλου.
Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έδωσαν το «παρών» με τα τρία τους παιδιά, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις. Ο 4χρονος πρίγκιπας Λούις έκανε το ντεμπούτο του, κρατώντας το χέρι της μητέρας του, Κέιτ Μίντλετον, η οποία επέλεξε ένα γαλάζιο coat dress της Catherine Walker με βελούδινα πέτα και εξωτερικές τσέπες στη μέση. Από μέσα φορούσε ένα ασορτί φόρεμα και συμπλήρωσε το outfit με μπλε, βελούδινο clutch, μπλε matching καπελάκι από τους Lock & Co. Hatters και ένα ζευγάρι suede γόβες σε nude απόχρωση από τον Gianvito Rossi.
Το πασχαλινό λουκ της πριγκίπισσας ωστόσο, έκρυβε μία έκπληξη που σίγουρα δεν την περιμέναμε μιας και μας έχει συνηθίσει να ακολουθεί κατά γράμμα το πρωτόκολλο.
Συγκεκριμένα, η Κέιτ Μίντλετον το έσπασε και μας θύμισε την Νταϊάνα, αφού για τη γιορτινή ημέρα έβαψε τα νύχια της κόκκινα.
Όπως είναι γνωστό, το πρωτόκολλο προστάζει οι κυρίες της βασιλικής οικογένειας να έχουν τα νύχια τους βαμμένa διακριτικά με κάποιο διάφανο ή nude μανό, αν όχι εντελώς άβαφα. Οπότε το σέξι κόκκινο της Κέιτ δεν είναι σίγουρα μία αναμενόμενη επιλογή.
Από πλευράς του επιτελείου της πριγκίπισσας, που επιμελείται την εμφάνιση της δεν έχει δοθεί κάποια εξήγηση.
Δείτε φωτογραφίες από την εμφάνισή της
Kate Middleton stuns in blue dress on first Easter after Queen’s death https://t.co/6QomRihSGC pic.twitter.com/nRlKDjor3l
— Page Six (@PageSix) April 9, 2023
Kate Middleton shocks fans with red Easter manicure, breaking royal tradition https://t.co/Od7KkwDaRJ pic.twitter.com/XgruFFJ4qY
— Page Six (@PageSix) April 10, 2023
Blue again for Kate (via @RE_DailyMail) pic.twitter.com/BjZVikp2w5
— Kate Middleton Style Blog ?? (@KateMiddStyle) April 9, 2023
- Μέση Ανατολή: Η Σαουδική Αραβία πλήττει εγκαταστάσεις των Χούθι – Σειρήνες ηχούν στο Μπαχρέιν
- Η Σαουδική Αραβία επιτέθηκε στους «Χούθι» – Την ευθύνη όμως ανέλαβε η αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Υεμένης
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα μπόνους για συνεπείς
- Στο Νέο Δελχί η κυβέρνηση Μόντι τα βάζει με την Gen Z της Ινδίας – Πόσο θα αντέξουν χωρίς ίντερνετ;
- «Απολαύστε τη διαδρομή» – Το μήνυμα Μασκ για την επέλαση της ΑΙ
- Amazon: Όχι στη χρήση εικόνων ΑΙ από πωλητές μετά από νόμο της Νέας Υόρκης
- OHE: Εγκρίθηκε η θητεία του επικεφαλής για τα ανθρώπινα δικαιώματα για ακόμα 4 χρόνια – Ποιοί καταψήφισαν
- Ισπανία: Η πυρκαγιά στη Μαδρίτη έχει ξεπεράσει την ικανότητα κατάσβεσής της – Η ΕΕ στέλνει κι άλλες δυνάμεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442