Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βασιλιάς Κάρολος: Το μόνο μέλος της οικογένειας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον που θα λείπει από τη στέψη του

Βασιλιάς Κάρολος: Το μόνο μέλος της οικογένειας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον που θα λείπει από τη στέψη του

Κάποιος από την οικογένεια του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον θα λείπει από τη στέψη του βασιλιά Καρόλου, λόγω... κακής συμπεριφοράς

Στον αέρα βρίσκεται η παρουσία του μικρότερου παιδιού του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, του πρίγκιπα Λούις στην επικείμενη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’.

Ο πρίγκιπας Λούις μπορεί να μην παραστεί στην τελετή της στέψης του βασιλιά Καρόλου στις 6 Μαΐου λόγω της συμπεριφοράς του σε προηγούμενες εκδηλώσεις, όπως αναφέρει πηγή του παλατιού στο Page Six.

«Είναι μόνο 4 ετών τελικά», ανέφερε άνθρωπος του παλατιού.

«Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα λάβουν απόφαση για την παρουσία του πρίγκιπα Λούις τελευταία στιγμή», συμπλήρωσε.

Ωστόσο, η μεγαλύτερη αδελφή του Λούις, η πριγκίπισσα Σαρλότ, θα είναι παρούσα, λέει η πηγή του παλατιού. Φυσικά, το «παρών» θα δώσει και ο 9 ετών πρίγκιπας Τζορτζ, κατονομάζεται μάλιστα επισήμως και στην πρόσκληση της στέψης του βασιλιά, καθώς είναι ο δεύτερος στη διαδοχή του θρόνου.

Ο πρίγκιπας Λούις έγινε πρωτοσέλιδο τον Ιούνιο του 2022 για τις αστείες γκριμάτσες  που έκανε στο μπαλκόνι στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Ο μικρός πρίγκιπας όχι μόνο έκλεισε τα αυτιά του και ούρλιαξε κατά τη διάρκεια του Trooping the Colour flypast και έκανε κάθε πιθανή και απίθανη γκριμάτσα, αλλά τρεις ημέρες νωρίτερα, στην παρέλαση για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, έδωσε ένα μίνι σόου, χορεύοντας, βγάζοντας τη γλώσσα του στην Κέιτ Μίντλετον, κλείνοντάς της το στόμα και φέρνοντάς την εμφανώς σε δύσκολη θέση.

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024