Τακτική δικάσιμο όρισε για τον Δεκέμβριο του 2023 ο εισαγγελέας Ιωαννίνωνγια τον 15χρονο μαθητή από το Άργος, που κατηγορείται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Χθες το απόγευμα, σύμφωνα και με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, μαθητής έβαλε με αεροβόλο πιστόλι εναντίον αστυνομικού στο κέντρο της πόλης, ο οποίος εκτελούσε υπηρεσία τροχαίας αστυνόμευσης και ακολούθησε η σύλληψή του.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, κατασχέθηκαν το αεροβόλο πιστόλι και πλήθος πλαστικών σφαιριδίων.
Επίσης συνελήφθησαν η εκπαιδευτικός, η οποία συνόδευε σε εκδρομή μαθητές του σχολείου όπου φοιτά και ο ανήλικος, καθώς και οι γονείς του, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας του και αφέθησαν ελεύθεροι.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας