Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Αιματηρή συμπλοκή με πυροβολισμούς στα Λαδάδικα – Δύο τραυματίες

Θεσσαλονίκη: Αιματηρή συμπλοκή με πυροβολισμούς στα Λαδάδικα – Δύο τραυματίες

Αμφότεροι οι τραυματίες νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο,

Άγρια συμπλοκή κατά τη διάρκεια της οποίας έπεσαν και πυροβολισμοί, σημειώθηκε τα ξημερώματα στα Λαδάδικα στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα τραυματιστούν δύο άνθρωποι, που νοσηλεύονται φρουρούμενοι.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Παγγαίου και Πίνδου, όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του thesstoday ένας άνδρας έβγαλε όπλο, πυροβόλησε και τραυμάτισε στο πόδι έναν άλλο.

Νοσηλεύονται φρουρούμενοι

Αμέσως μετά, άτομα που βρίσκονταν εκεί- εικάζεται ότι ήταν στην παρέα του θύματος- επιτέθηκαν με γροθιές στον άνδρα που πυροβόλησε.

Αμφότεροι οι άνδρες νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, ενώ αυτός που τραυματίστηκε από τον πυροβολισμό αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Στο σημείο του επεισοδίου εντοπίστηκε κάλυκας, αλλά και φυσίγγιο, ενώ υπάρχουν ακόμη οι κηλίδες αίματος του τραυματία.

Τον χτυπούσαν με σφοδρότητα

Το περιστατικό συνέβη στην κεντρική πλατεία στα Λαδάδικα, στο μέρος όπου βρίσκονται τα περισσότερα κλαμπ της Θεσσαλονίκης.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν, σύμφωνα με το MEGA, πως υπήρχε πυροβολισμός σε πολυσύχναστο κλαμπ της περιοχής. Τον συγκεκριμένο άνδρα που πυροβόλησε τον έβγαλαν έξω από το κλαμπ, και πολλά άτομα άρχισαν να τον χτυπούν με σφοδρότητα στο πρόσωπο.

Το ΕΚΑΒ παρέμεινε για πολλή ώρα στο σημείο, προκειμένου να διαπιστώσει εάν το άτομο που δέχθηκε τις μπουνιές και κλωτσιές είναι ζωντανό, καθώς ήταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Η ΕΛ.ΑΣ. διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό, ενώ παραμένει άγνωστος ο αριθμός των ατόμων μου εμπλέκονται στο συμβάν.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024