Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καναδάς: 4χρονος πυροβόλησε 6χρονο - «Είχαν πρόσβαση σε πυροβόλο όπλο»

Καναδάς: 4χρονος πυροβόλησε 6χρονο – «Είχαν πρόσβαση σε πυροβόλο όπλο»

«Τα παιδιά είχαν πρόσβαση σε πυροβόλο όπλο», ανακοίνωσε η αστυνομία του Καναδά για το φρικιαστικό περιστατικό πυροβολισμού εξάχρονου από τετράχρονο μέσα σε σπίτι.

Εξάχρονο αγόρι πυροβολήθηκε από τετράχρονο σε κοινότητα αυτοχθόνων στην επαρχία Μανιτόμπα του Καναδά, ανακοίνωσε χθες Πέμπτη η ομοσπονδιακή αστυνομία [στη φωτογραφία αρχείου του Reuters/Shannon Vanraes, επάνω, το έμβλημα της καναδικής αστυνομίας (RCMP) σε στολή αστυνομικού στη Μανιτόμπα].

«Είχαν πρόσβαση» σε όπλο

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας σε σπίτι στην κοινότητα Πέγκουις Φερστ Νέισον, 185 χιλιόμετρα βόρεια της πόλης Γουίνιπεγκ, όπου τα παιδιά «είχαν πρόσβαση σε πυροβόλο όπλο», σύμφωνα με την ανακοίνωση της καναδικής αστυνομίας.

«Το 4χρονο παιδί πυροβόλησε, τραυματίζοντας τον 6χρονο», αναφέρει η ανακοίνωση. Το εξάχρονο αγόρι διακομίστηκε τραυματισμένο στο νοσοκομείο, αλλά ύστερα από ολιγοήμερη νοσηλεία πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στην οικογένειά του, μεταδίδει το δίκτυο CBC.

Σύλληψη

Πέντε πυροβόλα όπλα, μια βαλλίστρα και πυρομαχικά κατασχέθηκαν κατά την έρευνα των αστυνομικών στο συγκεκριμένο σπίτι. Aνδρας συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024