Ρωσία: «Έπεσαν» οι ιστοσελίδες των κρατικών μέσων ενημέρωσης κατά την διάρκεια της ομιλίας του Πούτιν
Ακόμη δεν είναι σίγουρο τι ακριβώς συνέβη.
Οι ιστοσελίδες των κρατικών μέσων ενημέρωσης στη Ρωσία που μετέδιδαν την ομιλία του Βλαντίμιρ Πούτιν στο ρωσικό κοινοβούλιο «έπεσαν» κατά την διάρκειά της.
Δημοσιογράφοι του Reuters σε διάφορες τοποθεσίες δεν κατάφεραν να έχουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα της Πανρωσικής Κρατικής Ραδιοτηλεοπτικής Εταιρείας (VGTRK) ή στην πλατφόρμα του live-streaming Smotrim για τμήματα της ομιλίας.
Μήνυμα στην ιστοσελίδα της VGTRK ανακοίνωνε ότι «διεξάγονται τεχνικές εργασίες», ενώ η ιστοσελίδα Smotrim δεν φόρτωνε.
Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της ομιλίας, τα κρατικά τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν στιγμιότυπα από τις τεχνικές προετοιμασίες για την ζωντανή μετάδοση με την πληροφορία ότι το live stream θα περάσει σε όλα τα μεγάλα ρωσικά τηλεοπτικά δίκτυα.
Τι υποστηρίζει το RIA Novosti
Το κρατικό πρακτορείο RIA Novosti μετέδωσε ότι η βλάβη είναι αποτέλεσμα επίθεσης DDoS (distributed denial of service), ένα είδος κυβερνοεπίθεσης που διεξάγεται με την εσκεμμένη υπερφόρτωση του δικτύου με τεράστιο όγκο συνδέσεων που προκαλεί διακοπή ή κατάρρευση του server.
To Reuters δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει το αίτιο των διακοπών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μητσοτάκης: Εκβιασμοί μετά το «όχι» των αγροτών: Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα, τα μπλόκα υπονομεύουν τα αιτήματα
- Συναγερμός στην Αυστραλία: Πολλαπλοί πυροβολισμοί στην παραλία Bondi του Σίδνεϊ – Αναφορές για θύματα
- To άσυλο και οι ιστορίες του
- Μισός αιώνας Star Wars – Η πρώτη επική ταινία του Τζορτζ Λούκας επιστρέφει στις σκοτεινές αίθουσες το 2027
- Αποκάλυψη για τις φυλακές Αλκατράζ – Γι’ αυτόν τον λόγο έγινε δυνατή η μεγαλύτερη απόδραση στην ιστορία
- Ποιες είναι οι τέσσερις ομάδες που θέλουν τον Αντετοκούνμπο (vid)
- Ηράκλειο: Άφαντος ο 33χρονος γιατρός – «Το μόνο που θέλω, να είναι ζωντανός» λέει ο πατέρας του
- Από το Βατικανό στον Καναδά: Επιστρέφουν πολιτιστικά αντικείμενα ιθαγενών κοινοτήτων έναν αιώνα μετά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 14.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/howen-ac0WfQ3F6dw-unsplash-315x220.jpg)































![Το Πανεπιστήμιο Μπράουν επιβεβαίωσε τον θάνατο δύο ατόμων – Οκτώ σε κρίσιμη κατάσταση [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/brown-uni2-315x220.jpg)

![Συρία: Έκρηξη σε διυλιστήρια πετρελαίου – Επιχειρήσεις των Κούρδων κατά του Ισλαμικού Κράτους [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Syria-refinary-315x220.jpg)









































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442