Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης τον Άρη για την 22η αγωνιστική, χάρη σε τέρμα του Παλάσιος στο 86ο λεπτό, όμως πριν την επίτευξη του τέρματος ο Αργεντινός εξτρέμ του τριφυλλιού έχει κάνει χέρι και το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει.
Ο διαιτητής και ο VAR δεν έδωσαν σημασία για την παράβαση του μεσοεπιθετικού του Παναθηναϊκού που φάνηκε και με γυμνό μάτι, ενώ ο Κώστας Καραπαπάς σχολίασε τη συγκεκριμένη φάση με… ιδιαίτερο τρόπο.
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τοποθετήθηκε με ανάρτηση του στα social media σχετικά με τη φάση του Παλάσιος στο Κλεάνθης Βικελίδης, που ουσιαστικά έκρινε το αποτέλεσμα και τόνισε με ειρωνικό τρόπο πως το θετικό στη Superleague είναι ότι μαθαίνεις νέους κανονισμούς.
Συγκεκριμένα, ο Κώστας Καραπαπάς έγραψε: «Το καλό είναι ότι μαθαίνουμε νέους κανονισμούς! Αν κόβει την μπάλα με το αριστερό χέρι στη δεξιά πλευρά δεν είναι φάουλ…».
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.