Το βράδυ της Τετάρτης, ομάδα Ρομά εισέβαλε, σε κατάστημα εστίασης στο Κορδελιό και μετά από λογομαχία επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη και τρεις υπαλλήλους, τραυματίζοντάς τους ελαφρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, του MEGA, Ρομά κάλεσαν σε κατάστημα εστίασης στην περιοχή του Κορδελιού για να κλείσουν τραπέζι.
Όταν τους είπαν ότι δεν είχαν, απείλησαν το προσωπικό λέγοντας ότι θα τους επιτεθούν, όπως και έγινε λίγη ώρα αργότερα. Ομάδα ατόμων -πήγε από εκεί, έσπασε το μαγαζί και να ξυλοκόπησε τον ιδιοκτήτη και τρεις υπαλλήλους.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο κατάστημα εστίασης στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, εισέβαλε ομάδα δεκαπέντε ατόμων.
Στο σημείο μετά την συμπλοκή, παρουσία κόσμου, έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου παρείχε τις πρώτες βοήθειες επί τόπου, καθώς οι τραυματισμοί δεν ήταν σοβαροί. Μέχρι να φτάσει η αστυνομία στο σημείο οι Ρομά είχαν εξαφανιστεί δίχως να γίνει κάποια σύλληψη.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.