«Κιβωτός του Κόσμου»: Σε φιλικό σπίτι έχει βρει στέγη ο πατέρας Αντώνιος – «Φοβάται τα χειρότερα»
«Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά», φέρεται να λέει ο επικεφαλής της ΜΚΟ.
Οι έρευνες για τις καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου» είναι σε εξέλιξη και μέχρι στιγμής ο πατέρας Αντώνιος είναι εξαφανισμένος, όμως ιερέας που φέρεται να είναι φίλος του, αναφέρει ότι βρίσκεται σε κάποιο φιλικό σπίτι.
Ο ιερέας που είναι και πνευματικός του πατέρα του επικεφαλής της ΜΚΟ, μίλησε στο ekklisiaonline.gr και είπε πως ο πατέρας Αντώνιος μένει σε φιλικό σπίτι και είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση τόσο αυτός όσο και η πρεσβυτέρα.
- Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το πρωτοπαλίκαρο του πάτερα Αντώνιου – Τα λούσα και η περίεργη περίπτωση αναδοχής
«Δεν ξέρω γιατί μου το κάνουν αυτό, δεν γνωρίζω τίποτα από όλα αυτά, δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Είναι μια στημένη ιστορία», φέρεται να είπε στο φιλικό του περιβάλλον, με τα άτομα που είναι κοντά του να φοβούνται για το χειρότερο.
Σημειώνεται, ότι μέχρι πρότινος ο πάτερ Αντώνιος έμενε σε μια δομή της ΜΚΟ και κανείς από τους εργαζομένους και τους εθελοντές δεν ξέρει αν, με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, θα έχει τη δυνατότητα να παραμείνει στο συγκεκριμένο κτίριο και αν θα επιτρέπεται να βλέπει τα παιδιά.
«Φύλλο και φτερό» τα οικονομικά της δομής
Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκονται οι καταγγελίες για κακοποίηση των παιδιών, αλλά και ο τρόπος λειτουργίας της δομής, την ώρα που ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα αγνοούνται και κανείς δεν ξέρει πού βρίσκονται. Μάλιστα, υπάλληλοι της δομής δηλώνουν άγνοια για το πού μπορεί να είναι.
Εν τω μεταξύ, ήδη έχει αρχίσει η έρευνα και για τα οικονομικά της οργάνωσης. Στο μικροσκόπιο της Οικονομικής Αστυνομίας αλλά και της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η «Κιβωτός», ο πρώην επικεφαλής της, πατέρας Αντώνιος αλλά και μεγαλοστελέχη της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης.
Συγκεκριμένα, οι έρευνες θα επικεντρωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς του πατέρα Αντωνίου, της πρεσβυτέρας και στενών συνεργατών τους για τυχόν παράνομο πλουτισμό. Συγκρεκριμένα, ερευνώνται οι φορολογικές τους δηλώσεις, για κινητή και ακίνητη περιουσία, με πρώτο ερευνώμενο αδίκημα αυτό της υπεξαίρεσης από τα ταμεία της δομής.
- WhatsApp: Ανακοίνωσε πρόσβαση στο ιστορικό ομαδικών μηνυμάτων
- Δασμοί Τραμπ: Νέος γύρος αντιδράσεων από εμπορικούς εταίρους των ΗΠΑ
- Νέα Καληδονία: 55χρονος σέρφερ έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση καρχαρία
- Βιγιαρεάλ – Βαλένθια 2-1: To «κίτρινο υποβρύχιο» πήρε το τοπικό ντέρμπι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]
- Αμφίκλεια: Κοντοσούβλι για ρεκόρ Γκίνες μήκους 130 μέτρων με 800 κιλά κρέας
- Ρόμα-Κρεμονέζε 3-0: Έπιασε τη Νάπολι στην 3η θέση με οδηγό τον Κριστάντε
- Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-146x85.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)













![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442