Ολική αισθητική παρέμβαση θα επιχειρηθεί στο Δήμο Μαραθώνα και συγκεκριμένα σε πλατείες της Κοινότητας, μετά και την έγκριση των αρχιτεκτονικών μελετών που υποβλήθηκαν.
Εγκρίθηκαν από την αρμόδια αρχιτεκτονική επιτροπή του Δήμου Μαραθώνα οι αρχιτεκτονικές μελέτες για την ανάπλαση των 2 πλατειών στην Δημοτική Κοινότητα Μαραθώνα. Ήταν το πρώτο και απαραίτητο βήμα που έπρεπε να γίνει προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία αναμόρφωσης των πλατειών.
Στις 2 πλατείες όπως γίνεται αντιληπτό από τις φωτογραφίες θα γίνουν έργα που αφορούν το σύνολο του χώρου που καταλαμβάνουν. Θα πρόκειται για ολική αναμόρφωση στους υφιστάμενους χώρους, ενώ θα αλλάξει όπως πληροφορούμαστε και ο φωτισμός.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions