Με μικροσκοπικό μπικίνι υποδέχτηκε τον χειμώνα η Ζέτα Μακρυπούλια
Η Ζέτα Μακρυπούλια με μια ακόμα εμφάνιση που κόβει την ανάσα
Η Ζέτα Μακρυπούλια πέρασε στην Κύθνο το τριήμερό και «τόλμησε» να βουτήξει στα παγωμένα νερά του Αιγαίου.
Η παρουσιάστρια έβαλε το μικροσκοπικό της μπικίνι και απόλαυσε τον καλό καιρό πριν την ουσιαστική έλευση του χειμώνα.
Η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία λατρεύει την παραλία ανέβασε στο instagram σχετικές φωτογραφίες της γράφοντας: «30/10/2022 Γιατί αν είναι να βουτήξεις καντο στο σωστό σημείο! Στο Αιγαίο! Αισθητά παγωμένο σε σχέση με ένα μήνα πριν, αλλά τόσο αναζωογονητικό! Τώρα ναι! Είμαι έτοιμη και για χειμώνα και για αλλαγή της ώρας…»
Η παρουσιάστρια σύντομα αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα και στα νέα γυρίσματα για το Rouk Zouk το οποίο και τη φετινή σεζόν δίνει καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές του ANT1.
Δείτε τις φωτογραφίες
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Τρομερή ατάκα του Γιασικεβίτσιους: «Καλό που χάνει βολές ο Ντε Κολό μήπως και τον πιάσω σε ποσοστό» (vid)
- Πέθανε ο πρώην υπουργός και αντιναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού Αλέξανδρος Παπαδόγγονας
- Ηράκλειο: Αγωνία για τον 70χρονο Κώστα Καρτσωνάκη – Εκδόθηκε Silver Alert για την εξαφάνισή του
- Παλλήνη: Χειροπέδες σε 43χρονο που έτρεχε με 191 χλμ/ώρα στην Περιφερειακή Υμηττού
- Κοντά στην αποφυλάκιση ο Ρομπίνιο
- Με ρωγμές το σύστημα ελέγχου για το ελαιόλαδο – Αποκαλυπτικά στοιχεία (γραφήματα)
- Αρκάς: Οι ευχές στους Αντώνηδες και στις Αντωνίες
- Τα νούμερα δεν λένε ψέματα: Πέντα λεπτά άσκηση την ημέρα μπορούν να κάνουν τη διαφορά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)


















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442