Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ισπανικό και στοματικό σεξ ταυτόχρονα: Το μυστικό που τρελαίνει όλους τους άντρες

Ισπανικό και στοματικό σεξ ταυτόχρονα: Το μυστικό που τρελαίνει όλους τους άντρες

Δοκιμάστε και δεν θα χάσετε!

Ας είμαστε ειλικρινείς. Το στήθος είναι το αγαπημένο σημείο του γυναικείου σώματος για τους περισσότερους άνδρες. Είναι λοιπόν λογικό, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης να έχει την τιμητική του!

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα στην… Ισπανία (γιατί άραγε;) το 62% των ανδρών δηλώνουν ότι προτιμούν ισπανικό σεξ, παρά στοματικό, αν έπρεπε να διαλέξουν ένα από τα δυο.

Γιατί όμως να πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε μια από τις δυο αυτές απολαύσεις; Δεν είναι δα και… μπάλες παγωτού, που αν τις επιλέξεις και τις δυο θα πάρεις περισσότερες θερμίδες.

Έτσι λοιπόν εμείς σήμερα στο ερώτημα «ισπανικό ή στοματικό σεξ;» απαντάμε «και τα δύο. Μαζί».

Καλά καταλάβατε. Σήμερα θα σας μιλήσουμε για την στάση στο σεξ που σας επιτρέπει να συνδυάσετε το ισπανικό σεξ με τον στοματικό έρωτα.

Ιδού…

Τα πράγματα είναι απλά…

Εντάξει δεν χρειάζεσαι πτυχίο πυρηνικής φυσικής για να το καταφέρεις. Ούτε να είσαι… ακροβάτης. Τα πράγματα είναι απλά, η γυναίκα πρέπει να είναι ξαπλωμένη και να στηρίζει τον κορμό της σε ένα μαξιλάρι ώστε να σηκώνεται ψηλά το πάνω μέρος του σώματός της.

Ο άνδρας πρέπει να ανέβει πάνω της αλλά αρκετά ψηλά ώστε το πέος του να μπαίνει ανάμεσα στο στήθος της, αλλά και να έρχεται σε σε επαφή με το στόμα της συντρόφου του. Καλό είναι να στηρίζεται με τα χέρια το στο προσκέφαλο του κρεβατιού ώστε να μην πιέζει τη γυναίκα με το βάρος του.

Αρχικά θα πρέπει να χρησιμοποιήστε κάποιο λιπαντικό για να επιτυχγάνεται η καλύτερη δυνατή τριβή του πέους με το στήθος της γυναίκας. Ξεκινήστε με αργές κινήσεις τη διείσδυση του πέους στη σχισμή ανάμεσα στο στήθος και επιταχύνετε σταδιακά.

Πολλές γυναίκες πιστεύουν πως πρέπει να έχουν μεγάλο στήθος για να κάνουν ισπανικό σεξ, αυτό δεν είναι αλήθεια. Αν το στήθος σας δεν είναι τόσο μεγάλο μπορείτε να το κρατάτε και να το συμπιέζετε με τα χέρια σας.

Όταν ο άνδρας έχει ήδη διεγερθεί αρκετά η γυναίκα δοκιμάζει να ξεκινήσει παράλληλα και το στοματικό σεξ ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Το αποτέλεσμα; Άλλο να σας το λέμε κι άλλο να το βιώνετε…

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024