Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεξ με τον πρώην: Να θυμηθούμε τα παλιά ή... ξαναζεσταμένο φαγητό;

Σεξ με τον πρώην: Να θυμηθούμε τα παλιά ή… ξαναζεσταμένο φαγητό;

Δεν είναι όσο απλό όσο νομίζετε...

Χωρίσατε. Προχωρήσατε τη ζωή σας (ή τουλάχιστον έτσι νομίζετε). Και έρχεται η… δύσκολη στιγμή: Ο/η πρώην σας επιστρέφει στη ζωή σας.

Ξεκινάει με ένα μήνυμα, ή ένα τηλέφωνο και όλο και κλιμακώνεται. Προσπαθείτε να το σταματήσετε, μέχρι που παραδέχεστε στον εαυτό σας τη μεγάλη αλήθεια: «Δεν υπάρχει λόγος να το πολεμάω, αφού θα γίνει…» λέτε στον εαυτό σας.

Και πλέον τίθεται το πολύ μεγάλο ερώτημα: Αξίζει να επιστρέψετε στον/ στην πρώην σας έστω κι αν αυτό είναι για ένα βράδυ; Ή πρόκειται για ξαναζεσταμένο φαγητό και δεν υπάρχει λόγος να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία;

Η απάντηση δεν είναι μια και… καθολική. Υπάρχουν διάφορες απαντήσεις αναλόγως την περίπτωση.

Σεξ με τον πρώην: Να θυμηθούμε τα παλιά ή ξαναζεσταμένο φαγητό

Πότε είναι καλή ιδέα:

  • Αν έχετε χωρίσει φιλικά: Αν είστε συνειδητοποιημένοι πως και οι δύο δεν έχετε πια το ενδιαφέρον που είχατε παλαιότερα και γι΄αυτό δίνετε ένα «υγιές» τέλος στη σχέση σας, τότε το να κάνετε σεξ μέχρι να προχωρήσετε την ζωή σας δεν είναι κακό. Ωστόσο η αλήθεια είναι πως αυτό είναι πολύ σπάνιο, αφού τις περισσότερες φορές ένας εκ των δυο το «παίζει» cool, αλλά δεν είναι.
  • Αν βάλετε όρους: Αν έχετε πει και συμφωνήσει πως η κανονική σας σχέση έχει σταματήσει και απλά έχετε ακόμη κάτι πιο ελεύθερο, τότε ίσως και αξίζει να έχετε αυτή τη σχέση και μόνο.
  • Αν το σεξ ήταν το δυνατό σημείο της σχέσης σας: Αν τον τελευταίο καιρό γνώριζες πως αυτό ήταν το μόνο πράγμα που σε κρατούσε σε μία σχέση, τότε είναι φυσιολογικό να θέλεις ακόμη αυτό.

Πότε είναι κακή ιδέα:

  • Αν ήσασταν ράκος μετά τον χωρισμό σας: Συνήθως ένα τέλος φέρνει και λύπη… αν μετά τον χωρισμό σας περάσατε δύσκολα, τότε ένας γυρισμός θα σας φέρει και πάλι σε πολύ δύσκολη θέση.
  • Αν δεν είστε σίγουροι τι ακριβώς κάνετε: Είναι ένα σεξ χωρισμού ή ένα σεξ για να τα ξαναβρείτε; Αν δεν είστε σίγουρη τότε συζητήστε το πρώτο και στη συνέχεια πράξτε αναλόγως την απάντηση.
  • Αν πιστεύετε πως έτσι θα τα ξαναβρείτε: Αυτό συνήθως συμβαίνει στις ρομαντικές ταινίες… όχι όμως στην πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι πως κατά πάσα πιθανότητα για έναν από τους δύο είναι απλώς σεξ. Έτσι αν θεωρείτε πως έτσι θα τα ξαναβρείτε, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα στο τέλος να πληγωθείτε για ακόμα μια φορά από τον ίδιο άνθρωπο. Αξίζει;

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024