Ο φαρμακοποιός έκανε δηλώσεις και για άλλη μια φορά έριξε τα βέλη του κατά του ποδοσφαιριστή.
Αφού ξεκαθάρισε ότι δεν έχει δεχτεί καμία πρόταση για το All Star Survivor, αναφέρθηκε στον Σοϊλέδη λέγοντας ότι η έπαρση και η αλαζονεία του δεν του επιτρέπουν να συνειδητοποιήσει ότι έχασε.
«Έπαιρνε 1.000 ευρώ τη μέρα»
«Ακόμα με αυτά ασχολείται ο Άρης. Λυπάμαι. Ίσως η έπαρση και η αλαζονεία του δεν του επιτρέπουν να συνειδητοποιήσει ότι έχασε. Ο Άρης έχει πάρει ένα πολύ μεγάλο ποσό. Δυόμιση σχεδόν φορές το έπαθλο. Το ξέρει όλος ο κόσμος», είπε στην κάμερα του Open Weekend.
Και πρόσθεσε: «Μας είχε πει βέβαια πόσα παίρνει, 1.000 ευρώ τη μέρα. Το έλεγε ο ίδιος. Ότι ήθελε να κερδίσει το έπαθλο οπωσδήποτε για να το αξιοποιήσει κάνοντας μια νέα καινούργια μεγάλη ζωή μετά τον γάμο του, αλλάζοντας σπίτι».
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας