Ανακούφιση με Μίσιτς στη Σερβία – Κανονικά στο EuroBasket
Ο τραυματισμός του Βασίλιε Μίτσιτς αποδείχθηκε πως δεν ήταν τελικά σοβαρός και έτσι ο Σέρβος αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στο EuroBasket.
Ο τραυματισμός που υπέστη ο Βασίλιε Μίτσιτς στον αγώνα απέναντι στην Εθνική Ελλάδος για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου είχε προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο στρατόπεδο της Σερβίας.
Ωστόσο όπως φαίνεται, ο σούπερ σταρ της Εφές δεν αντιμετωπίζει κάτι το πολύ σοβαρό, επαναφέροντας την ηρεμία στους Σέρβους. Πιο συγκεκριμένα, ο Μίσιτς πέρασε από τις εξετάσεις που είχαν προγραμματιστεί και διαπιστώθηκε ότι δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.
Τόσο που ο «Βάσα» ακολούθησε κανονικά την αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην Κωνσταντινούπολη, για το ματς με την Τουρκία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Βέβαια, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μη χρησιμοποιηθεί από τον Σβέτισλαβ Πέσιτς ώστε να προφυλαχθεί εν όψει και της έναρξης του EuroBasket.
- Η βαθμολογία στη League Phase του Champions League και η θέση του Ολυμπιακού
- Γιουβέντους – Πάφος FC 2-0: Οι μαχητικοί Κύπριοι «λύγισαν» από δύο γκολ σε έξι λεπτά (vid)
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Μπενφίκα – Νάπολι 2-0: «Ζωντανοί» για πρόκριση οι «Αετοί» (vid)
- Λεβερκούζεν – Νιουκάστλ 2-2: Ο Γκριμάλντο στο 88΄ έστειλε την Μπάγερ στους 9 βαθμούς πριν το Καραϊσκάκη (vid)
- Μπριζ – Άρσεναλ 0-3: Άνετοι, ωραίοι και 6Χ6 για τους Κανονιέρηδες (vid)
- Ντόρτμουντ – Μπόντο Γκλιμτ 2-2: Οι Νορβηγοί έριξαν «βόμβα» στη Γερμανία (vid)
- Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι 1-2: Τεράστιο «διπλό» με ανατροπή, γα την αρμάδα του Γκουαρντιόλα (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 11.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/colton-sturgeon-6FQuEH9mcNk-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442