Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χαμός με το OnlyFans στην Ελλάδα: Όλο και περισσότερες γυναίκες της «διπλανής πόρτας» γδύνονται για extra εισόδημα

Χαμός με το OnlyFans στην Ελλάδα: Όλο και περισσότερες γυναίκες της «διπλανής πόρτας» γδύνονται για extra εισόδημα

«Μέσα σε λίγες μέρες έβγαλα όσα σε ένα μήνα»

«Έκρηξη» εγγραφών καταγράφεται το τελευταίο διάστημα στις πλατφόρμες ερασιτεχνικού πορνό, όπως για παράδειγμα του Onlyfans, οι οποίες έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλείς στη χώρα μας.

Μάλιστα, ολοένα και περισσότερες είναι οι γυναίκες της «διπλανής πόρτας», οι οποίες αποφασίζουν να αναζητήσουν ένα επιπλέον εισόδημα πουλώντας υλικό για ενηλίκους σε ακολούθους, όπου είναι διατεθειμένοι να πληρώνουν συνδρομή για να απολαμβάνουν αποκαλυπτικά βίντεο και φωτογραφίες.

Στην ποικιλία των παροχών που μπορεί να αναζητήσει κάποιος είναι από live show, έως και ιντερνετικό σεξ. Ειδικά το τελευταίο μάλιστα πληρώνεται αδρά…

Οικονομική ανάσα…

Αρχικά η οικονομική κατάσταση που που συρρίκνωσε σε πολύ μεγάλο βαθμό τους μισθούς και στη συνέχεια η καραντίνα που στέρησε αμέτρητες θέσεις, εργασίας έφεραν τους πάντες σε οικονομικό αδιέξοδο.

Οι πλατφόρμες αυτές, οι οποίες έχουν κερδίσει αμέτρητους φανς όλα αυτά τα χρόνια, εμφανίστηκαν ως μια ευκαιρία για νεαρές ή και μεγαλύτερες Ελληνίδες να εξασφαλίσουν ικανοποιητικά έσοδα, αναρτώντας με ερεθιστικό υλικό τους συνδρομητές, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να χαζέψουν -έστω και μέσω οθόνης- τα θέλγητρα μιας καθημερινής γυναίκας που θα τους εξιτάρει…

«Μέσα σε λίγες μέρες έβγαλα όσα σε ένα μήνα»

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση Ελληνίδας YouTuber που άνοιξε λογαριασμό στο Onlyfans. Σε αυτό, εκτός από γυμνές φωτογραφίες της και «παιχνίδια» με sex toys, ανεβάζει για τους συνδρομητές της βίντεο σκληρού πορνό σε τρίο με δύο άντρες, λεσβιακό σεξ και πολλά ακόμα.

Μία από τις πολλές content creators του Onlyfans, ηλικίας 26 χρόνων, με ομολογουμένως πολύ εντυπωσιακό προφίλ και περίπου 200 fans, εξήγησε ότι οδηγήθηκε στην πλατφόρμα επειδή της το ζητούσαν επίμονα οι ακόλουθοί της στο Instagram, και έφτασε να έχει «πελάτες» που την πληρώνουν για το αποκαλυπτικό υλικό της, όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από χώρες με μεγάλες κοινότητες ομογένειας.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα βιοπορίζεται αποκλειστικά με αυτόν τον τρόπο από το σπίτι της, παρότι αριθμητικά το κοινό έχει αυξομειώσεις, άρα και τα έσοδα.

Όπως τονίζει η ίδια στράφηκε στην επιλογή αυτή καθώς εργαζόταν περιστασιακά και δεν είχε σταθερό εισόδημα.

«Μέσα σε λίγες μέρες, εν μέσω καραντίνας, κατάφερα να βγάλω έναν καλό μισθό. Αυτό ήταν και το κίνητρο για να συνεχίσω και όσο αυτό πουλάει θα το κάνω» υπογραμμίζει.

Οι γυναίκες της διπλανής πόρτας

Μεγάλη ζήτηση, ωστόσο, παρουσιάζουν όλο και περισσότερο οι λεγόμενες γυναίκες της «διπλανής πόρτας», δηλαδή καθημερινές κοπέλες που κερδίζουν έδαφος με το ερασιτεχνικό παρουσιαστικό και τις ατέλειές τους, που δεν έχουν καμία σχέση με τις… πλαστικοποιημένες bimbo και τις καλογυμνασμένες influencers.

Τέλος, δεν είναι λίγα πλέον τα ζευγάρια Ελλήνων που προσφέρουν στους ακολούθους τους βίντεο από την καθημερινή σεξουαλική τους δραστηριότητα, έχοντας διαπιστώσει ότι τα ερασιτεχνικά βιντεάκια που ανέβαζαν σε γνωστές ιστοσελίδες πορνό έκαναν θραύση!

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024