Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο ένας εκ των δύο πιλότων του αεροπλάνου που πραγματοποιούσε αναγκαστική προσγείωση, πήδηξε εκτός και σκοτώθηκε, ερευνούν οι αμερικανικές αρχές στη Βόρεια Καρολίνα.
Το περιστατικό σημειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο Raleigh Durham την Παρασκευή, όταν ένα μικρό αεροπλάνο παρουσίασε βλάβη και πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση.
Όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε στον διάδρομο, στο πιλοτήριο βρισκόταν μόνο ο ένας πιλότος. Ο άλλος πιλότος, ο 23χρονος Charles Hew Crooks, βρέθηκε σε μία αυλή σπιτιού, σε απόσταση 30 μιλίων νότια από το αεροδρόμιο, στην πόλη Fuquay-Varina.
Ο Crooks δεν φορούσε αλεξίπτωτο και οι αρχές πιστεύουν ότι το σώμα του έπεσε από ύψος περίπου 3.500 ποδιών.
Τόσο η Ομοσπονδιακή Αρχή Αεροπορίας όσο και το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών διεξάγουν έρευνα, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας