Πρώτες δηλώσεις Τσούλη μετά το γάμο – «Θα κάνουμε θρησκευτικό μαζί με τη βάφτιση»
Ο Γιώργος Τσούλης και η αγαπημένη του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας
Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα μίλησε ο νεόνυμφος Γιώργος Τσούλης, που το Σάββατο παντρεύτηκε την αγαπημένη του με πολιτικό γάμο.
«Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές. Παντρευτήκαμε στα Βριλήσσια στο δημαρχείο. Κάναμε πολιτικό γάμο. Ήταν σε ωραίο σημείο, ήμασταν μέσα στο πράσινο, ήμασταν τυχεροί. Αν υπάρχει θετική ενέργεια και καλή διάθεση, όλα είναι με το μέρος σου. Όλα πήγαν τέλεια, ήταν πολύ ωραίο το μέρος και ο κόσμος πέρασε πολύ ωραία», ανέφερε ο Γιώργος Τσούλης.
«Είμαστε μαζί πολλά χρόνια, 8. Ήταν σχεδόν προγραμματισμένος ο γάμος. Είχαμε κάνει τον αρραβώνα πριν δύο χρόνια. Θέλουμε να κάνουμε και θρησκευτικό κάποια στιγμή. Θα τον κάνουμε μαζί με τη βάπτιση», είπε ο ίδιος αποκαλύπτοντας και ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.
- Μείνε fit και στις γιορτές: Η προπόνηση που κάνει τη διαφορά
- Τραγωδία στην Ινδονησία: 16 νεκροί από πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας
- Μπαράζ ελέγχων ξεκινά η Εφορία για επιστροφές ΦΠΑ – Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο
- Συνταγές: Δύο σούπες για το κρύο του χειμώνα
- Αλκοτέστ στο κέντρο της Αθήνας – Εντοπίστηκε γυναίκα με ηλεκτρικό πατίνι υπό την επήρεια αλκοόλ
- Τουρκία: Επτά αστυνομικοί τραυματίες σε μάχη με τζιχαντιστές του ΙΚ
- Η επιστήμη μίλησε: Η κοτόσουπα είναι το old time classic «φάρμακο»
- Καιρός: Τοπικές βροχές τη Δευτέρα – Έρχονται καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την παραμονή Πρωτοχρονιάς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442