Survivor: Πυρά Μαρτίκα κατά Σοϊλέδη – «Θέλει με το έπαθλο να νοικιάζει βίλες στη Γλυφάδα»
Απίστευτες αιχμές του Σπύρου Μαρτίκα κατά του Άρη Σοϊλέδη
Η αποχώρηση του Γιώργου Ταλάντσεβ από το Survivor άφησε ένα περίεργο κλίμα στους παίκτες, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε αφορμή για να συνεχιστεί η κόντρα μεταξύ του Σπύρου Μαρτίκα και του Άρρη Σοϊλέδη στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης.
Ειδικότερα, ο Σπύρος Μαρτίκας θέλησε να «ξεγυμνώσει» τον Σοϊλέδη και τα σχέδιά του, σε περίπτωση που κερδίσει το έπαθλο.
«Mου είναι αδιανόητο να μην μπορώ να εκφράσω και να μοιραστώ μαζί σας ότι πραγματικά δεν θέλω από τον τελικό, αν φτάσω και με αξιώσετε εσείς και ο Θεός, να κερδίσω αυτό το έπαθλο, μιας και με οδηγείται για 11η φορά σε αυτό το σημείο, για μένα δεν θέλω ούτε ένα ευρώ! Θέλω αυτό το έπαθλο να πάρει τη μέγιστη αξία μέσα σε όλα αυτά που έχω περάσει εδώ και εσείς είδατε» είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.
«Όταν ακούω παράλληλα με τη δική μου ιδέα κάποιες άλλες οι οποίες προκαλούν αντίθετα συναισθήματα. Όταν κάποιος τολμάει να πει ότι αν κερδίσει το έπαθλο θα κάνει υπερπολυτελή ζωή και θα νοικιάζει βίλες στην περιοχή της Γλυφάδας. Όταν αυτός προκαλεί με τη δική του ιδέα και την πρόθεση για το τι θα κάνει ως νικητής και παίρνοντας τα πάντα μέσα από αυτό το παιχνίδι, αλλά και το έπαθλο, πείτε μου… Πόσο θεμιτό είναι εκείνος να λέει και να εκφράζει την δική του ιδέα πως θα το αξιοποιήσει και πόσο αθέμιτο είναι να λέω εγώ τη δική μου ιδέα στον κόσμο» πρόσθεσε.
«Σαφώς αν θέλεις να κάνεις κάτι καλό, θα μου πει κάποιος, δεν χρειάζεται να το λες. Ναι, αλλά όταν θα θες να κάνεις και κάτι κακό γιατί θα πρέπει να το ακούς; Αφήνω το δίλημμα μου και σας δίνω με πολύ θάρρος την ιδέα μου» κατέληξε με αυτό το αιχμηρό σχόλιο ο Σπύρος Μαρτίκας.
Δείτε το απόσπασμα
- Η Ιωάννα Καρέλια θα στηρίξει αθλητές για να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Αντζελες
- Ισπανία: Τα μοιραία 20 δευτερόλεπτα ανάμεσα στον πρώτο εκτροχιασμό και τη σύγκρουση – Τι καταγγέλλουν οι μηχανοδηγοί
- Ιράν: Γιατί είναι δύσκολη η πολιτική αλλαγή – Οι διαιρέσεις της αντιπολίτευσης και ο ρόλος του Παχλαβί
- Το τέλος της καπνοδόχου; «Στοπ» σε τζάκια και ξυλόσομπες βάζουν οι ευρωπαϊκές πόλεις
- Από εικοσάρηδες μέχρι θαυμαστές με Πι αποχαιρετούν τον θρύλο Bob Weir στη γενέτειρά του το Σαν Φρανσίσκο
- ΟΗΕ: «Παιδιά πεθαίνουν και αυτό θα γίνει χειρότερο» – Προειδοποιήσεις για την Υεμένη
- ΕΝΦΙΑ: Ανοιχτή η πλατφόρμα για διορθώσεις στο Ε9 – Τι πρέπει να προσέξετε
- Κραυγή αγωνίας για Δημοτική Κοινότητα της χώρας-Μείωση πληθυσμού 25% το 2026
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442