Συγκεκριμένα όπως ανέφερε η πρόεδρος της πανελλαδικής και φιλοζωικής περιβαλλοντικής ομοσπονδίας, Νατάσα Μπομπολάκη, το τελωνείο τους ενημέρωσε πως το φορτίο είχε ξεκινήσει από τη Σλοβακία με προορισμό την Αλβανία και όχι τη Μύκονο όπως αρχικά είχε ακουστεί.
Πιθανότατα εκεί θα φτάσουν για να καταλήξουν σε κάποιο ζωολογικό κήπο.
Οι Αρχές της Σλοβακίας, όπως σημείωσε, υπέβαλαν αίτημα ώστε τα ζώα να περάσουν απ΄την Ελλάδα και όχι από την κανονική διαδρομή γιατί ισχυρίστηκαν πως εδώ υπάρχει ο κατάλληλος εξοπλισμός για να γίνουν οι έλεγχοι στα ζώα.
Σύμφωνα με την κυρία Μπομπολάκη που μίλησε στο Open, τα ζώα δεν βρίσκονται στην Ελλάδα αυτή την ώρα.
Σημειώνεται πως η ΕΡΤ το πρωί της Τρίτης, τα ζώα εντοπίστηκαν από τους τελωνειακούς στον Προμαχώνα, ενώ ήταν στοιβαγμένα σε τρία στενά κλουβιά.
Μάλιστα, αφού εξέτασαν τα έγγραφα του οδηγού κατέληξαν πως ήταν νόμιμα και τον άφησαν να συνεχίσει το ταξίδι του.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας